Inchirieri auto pe termen lung, avantajoase pentru orice afacere

0

Indiferent de domeniul de activitate, orice companie are nevoie cel putin de un autoturism pentru desfasurarea activitatii intr-un mod eficient. Insa, orice afacere poate intampina urcusuri si coborasuri, prin urmare poate fi dificil sa investeasca in achizitionarea unei masini. De aceea, un serviciu foarte facil si accesibil este cel de inchirieri auto. De acesta poate beneficia chiar si firmele mici, aflate la inceput de drum, cu atat mai mult cu cat majoritatea companiilor de rent a car ofera servicii de inchirieri pe termen lung, cu conditii avantajoase.

Inchirierea auto pe termen lung este un serviciu special destinat sectorului de business, pentru antreprenori, manageri si PFA. Acesta este o alternativa avantajoasa pentru leasingul operational, principala diferenta fiind perioada de inchiriere, care la reprezentantele auto este de minim 24 de luni, in timp ce la firmele specializate masinile pot fi inchiriate pe perioade de 6, 12 sau 24 de luni si chiar mai mult.

Pasii pentru inchirierea auto pe termen lung

Odata ce s-a luat aceasta decizie, clientii trebuie sa aleaga un centru de inchirieri in Bucuresti unde sa mearga pentru a demara procedura de inchiriere auto pe termen lung. Aceasta alegere se poate face pe baza de recomandari sau printr-o cercetare de piata si compararea preturilor pentru pachetele de servicii de la mai multe companii. De asemenea, clientii pot apela si la informatii de contact SwisoRent, de unde pot obtine mai multe detalii despre acestea.

Urmatorul pas este acela de a incheia un contract cu compania aleasa, un aspect foarte important fiind verificare tuturor termenilor si conditiilor de inchiriere. Totodata, este necesar sa fie stabilita perioada de inchiriere inca de la inceputul contractului, astfel clientul are posibilitatea de a negocia si a primi cele mai avantajoase oferte, ceea ce va influenta si costul cu ratele lunare.

Ulterior, daca clientul alege sa reinnoiasca contractul, acesta poate renegocia un pret chiar mai mic deoarece este luat in considerare si gradul de uzura al masinii. Totusi, este posibil ca acesta sa nu poata inchiria aceeasi masina pentru ca firmele de rent a car aleg sa vanda masinile inainte ca acestea sa devina prea uzate.

Insa, este important pentru clienti sa stie ca preturile difera de la o companie la alta si ca, pentru a putea beneficia de preturi accesibile, este recomandat sa se evite inchirierea direct din aeroport.

Avantajele inchirierii pe termen lung

In urma unei analize de piata, realizata de SwisoRent Bucuresti, s-a observat ca tot mai multi romani aleg sa apeleze la acest gen de servicii, printre avantajele oferite de acestea fiind:

  • cunoasterea din timp a costurilor lunare de utilizare a autoturismului;

  • disponibilitate rapida a masinii dorite;

  • pretul mai mic decat in cazul inchirierii pe termen scurt;

  • taxele, impozitele, asigurarile si cheltuielile cu intretinerea sunt in grija firmei de inchirieri;

  • majoritatea acestor companii ofera asistenta 24 de ore, 7 zile pe saptamana;

  • clientii au posibilitatea de a inchiria masini noi sau doar putin uzate deoarece, dupa ce ating un anumit grad de uzura, companiile aleg sa le vanda;

  • firmele de inchirieri, fata de cele de leasing, nu solicita un istoric al creditului pozitiv sau vreo plata anticipata, ci doar o garantie rambursabila.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.