Iată de ce să optezi pentru modele de vestiar metalic școlar cu închidere dedicată!

0

Folosirea unui vestiar metalic în instituțiile de învățământ le permite atât profesorilor, cât și elevilor să se organizeze eficient și să își depoziteze în siguranță materialele didactice și obiectele personale.

Metalul are o rezistență deosebită, mai mult decât necesară într-un mediu cu mulți copii, unde pot să se petreacă oricând diferite mici accidente. În plus, sistemul dedicat de închidere asigură protecția tuturor obiectelor depozitate.

Vestiar metalic cu închidere dedicată și 4 casete

Fabricată în Italia și livrată în stare complet asamblată, această piesă de mobilier are structura de rezistență realizată din tablă de oțel de primă calitate. Ușile dublu ranforsate sunt dotate cu găuri de ventilație în partea superioară și inferioară, iar pentru un plus de rezistență există și balamale interne antiefracție.

Suprafețele au fost tratate cu un strat intermediar din fosfat de fier, vopsire prin electrodepunere anodică și aplicarea unui strat de vopsea cu o grosime identică în orice punct al produsului, urmată de o uscare în cuptor, la 180 de grade Celsius. Vopseaua acrilică ignifugă are o rezistență ridicată la coroziune.

Dulapul este dotat cu închidere dedicată pentru fiecare utilizator, cu 2 chei, și închidere generală cu 2 chei. Modelul de bază este de culoare gri, dar, la cerere, poate fi vopsit și galben, portocaliu, roșu, albastru sau verde.

La o greutate de 35 de kilograme, produsul are următoarele dimensiuni: lățime de 400 de milimetri, adâncime de 500 de milimetri și înălțime de 1.800 de milimetri. Picioarele de 15 centimetri permit curățarea spațiului de dedesubt și evitarea ruginii.

Vestiar metalic cu închidere dedicată și 18 casete

Calitatea produsului este dovedită de o serie de certificări, după cum urmează: rezistență la lichide reci, la căldură umedă și uscată, la lumină, lovire, coroziune, zgâriere și schimbări de temperatură. Picioarele de 15 centimetri permit curățarea spațiului de sub vestiar și evitarea ruginii, iar la cerere pot fi echipate cu protecții anticoroziune din plastic.

Cu o greutate de 52 de kilograme, dulapul are lățimea de 1.200 de milimetri, adâncimea de 500 de milimetri și înălțimea de 1.800 de milimetri. Fiecare dintre cele 18 casete are dimensiunile de 250 pe 216 milimetri.

Prevăzut cu închidere cilindrică cu cheie dublă pentru fiecare casetă, la cerere poate fi dotat și cu diferite alte tipuri de închidere, precum mâner antiefracție, cu închidere din două mișcări sau în trei puncte, cu cifru mecanic ori electronic sau cu monedă.

Vestiar metalic cu închidere dedicată și 10 casete

Dimensiunile fiecărei casete a acestui obiect de mobilier sunt de 250 pe 216 milimetri. Ele beneficiază de închidere dedicată, cu 2 chei pentru fiecare utilizator. Dimensiunile corpului în ansamblu sunt următoarele: lățime de 400 de milimetri, adâncime de 500 de milimetri și înălțime de 1.800 de milimetri. Greutatea netă este de 25 de kilograme.

Dotat cu suport etichetă pe ușă, la cerere poate fi prevăzut și cu acoperiș înclinat, soclu, diferite tipuri de închidere sau cu o cheie Master, care oferă posibilitatea de a deschide toate ușile.

Un vestiar metalic îi ajută atât pe elevi, cât și pe profesori să se organizeze mai bine. Rezistența sa îl transformă în cel mai eficient obiect de mobilier pentru grădinițe, școli și licee!

 

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.