Horoscop 2022. Ghidul tău astral complet – Alice DeVille

0

Aveți șansa să vă planificați cel mai bun an urmărind previziunile astrologice și analiza detaliată pentru fiecare dintre cele 12 zodii. Veți afla cum să faceți alegeri înțelepte pentru a profita de oportunitățile ivite lună de lună. Fie că vă doriți o nouă iubire, relații mai satisfacătoare, un loc de munca mai bun, o carieră de succes sau o binemeritată vacanță, informațiile din această carte vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele și să atrageți norocul pe parcursul întregului an.

• Descoperiți în ce domenii din viața dumneavoastră puteți obține cele mai frumoase reușite ți căror direcții trebuie să le acordați mai multă atenție.
• Utilizați tabelele care precizează momentele cele mai favorabile pentru întreprinderea unor acțiuni importante.
• Citiți descrierile detaliate ale personalității nativilor fiecarei zodii, cu accentuarea punctelor forte și a talentelor, a valorilor și resurselor personale.
• Analizați influențele planetelor și eclipselor, pentru a afla din timp care sunt momentele cele mai potrivite dacă urmăriți un anumit scop, de natură personală, profesională, financiară sau sentimentală.
• Citiți prezentarea generală a anului 2022.
• Consultați principiile de bază ale astrologiei într-un rezumat pentru începători.

Alice DeVille este cunoscută pe plan internațional ca astrolog, scriitoare și consultantă specializată în practici de afaceri, managementul carierei și al schimbării, afaceri imobiliare, sănătate, relații și dezvoltare personală.
Comenzi pe www.librarul.ro și www.meteorpress.ro

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.