Departe de centru, Aproape de oameni

0

Teatrul Masca invita pe bucureșteni la o stagiune în aer liber, în “Amfiteatrul Lacătelor de dragoste” de la sediul din Cartierul Militari. Teatru, dans şi muzică în #cartier

Eu vara… merg la teatru!
Departe de centru, Aproape de oameni

În perioada 6 august – 12 septembrie, Teatrul Masca vă așteaptă în fiecare sfârșit de săptămână în „Amfiteatrul Lacătelor de dragoste” cu spectacole, înghețată și cafea.

Pentru locuitorii cartierelor Militari, Crângași, Drumul Taberei și Giulești, care au rămas sau vor fi în această perioada #acasă, pentru toți locuitorii Capitalei, care vor să petreacă o seară de spectacol sub cerul liber, savurând în același timp o înghețată, o cafea sau – de ce nu?! – un cocktail, Teatrul Masca vă invită la o suită de spectacole prezentate de o parte a instituțiilor culturale bucureștene, atât cele subvenționate de PMB, cât și cele independente sau subvenționate de Ministerul Culturii: Teatrul Dramaturgilor Români, Teatrul Nottara, Teatrul Excelsior, Teatrul Țăndărică, Centrul Național al Dansului București, Teatrul Arte dell’Anima, Teatrul Coquette, Breasla Actorilor, Teatrul InDArt, Teatrul Masca și folkiștii Marius Matache și Teddy Tuduroiu.

Și pentru că toate acestea trebuiau să poarte un nume, proiectul inițiat de Teatrul Masca se intitulează “Departe de centru, Aproape de oameni”.

Intră pe http://www.masca.ro/teatru/departe-de-centru-aproape-de-oameni/. Aici vei găsi programul complet al evenimentelor și link-uri către bilete. E atât de simplu!

Manifestarea cultural artistică se adresează publicului adult, nevaccinat sau vaccinat (+16) care va avea acces în condițiile normelor sanitare purtând masca de protecție. Ținând cont de cele de mai sus, numărul maxim de spectatori este de 70 de persoane/reprezentație. În aceste condiții, vă invităm să vă grăbiți și să vă luați bilete la cele 15 spectacole și să petreceți o seară (sau mai multe) cu o cafea și o înghețată ce se vor potrivi perfect cu atmosfera din curtea Teatrului Masca.

Biletele s-au pus deja în vânzare și se pot cumpăra de la casa de bilete a teatrului (rezervări la 0733.048.516) sau online pe mystage.ro

Evenimentul unicat reprezintă un model de implementare în Capitala României a Strategiei Culturale București 2016-2026 și este un rezultat al efortului comun, dar și un model de colaborare între teatrele aparținând Primăriei Municipiului București și cele independente, toate aceste instituții renunțând la o parte din concediul tradițional dintre stagiuni pentru a oferi bucureştenilor seri de teatru, dans și muzică.

Programul evenimentului
Vineri 6 august, 19.30 – Compania de teatru Breasla Actorilor – “Ducele”
Sâmbătă 7 august, 19.30 – Teatrul InDArt, “Întâi, sărută-mă”
Duminică 8 august, 19.30 – Teatrul Masca, “București livrator”,
Joi 12 august, 19.30 – Marius Matache și Teddy Tudoroiu, Concert folk “Cartierul de folk”
Vineri 13 august, 19.30  – Teatrul Arte dell’Anima – “Referințele la Dali mă excită”
Sâmbătă 14 august, 20.00 – Teatrul Coquette, “Ursul”
Duminică 15 august, 19.30 – Compania de teatru Breasla Actorilor – “Mersul trenurilor”
Vineri 20 august, 19.30 – Teatrul Masca, “București livrator”,
Sâmbătă 21 august, 19.30 – Teatrul Arte dell’Anima, “Spectacol de improvizație – Improfix”
Duminică 22 august, 19.30 – Teatrul Țăndărică, “Regele moare” (spectacol pentru adulți)
Marți 24 august, 19.30 – Teatrul Dramaturgilor Români, “Șașe comedii ușoare pentru oameni triști”
Miercuri 25 august, 19.30 – Teatrul Dramaturgilor Români, “Nu sunt Eu”
Vineri 3 septembrie – Teatrul Excelsior, “O noapte furtunoasă”
Sâmbătă 4 septembrie, 19.30 – Teatrul Nottara, “Aici nu-i de joacă”
Duminică 5 septembrie, 19.30 – Centrul Național al Dansului București, “Less might be more, but sometimes less is just nothing”
Vineri 10 septembrie, 19.30 – Compania de teatru Breasla Actorilor, “Wanted”

*Cu excepția reprezentației Teatrului Țăndărică din 22 august, care se va juca în Sala Teatrului Masca, toate celelalte spectacole au loc în “Amfiteatrul Lacătelor de Dragoste” din curtea teatrului, Bulevardul Uverturii, 14, sector 6.

“Departe de centru, Aproape de oameni” este un proiect inițiat de Teatrul  Masca care își propune să ofere locuitorilor din cartierele dormitor aflate în proximitatea sediului nostru (Militari, Crângași, Drumul Taberei și Giulești) șansa de a vedea, într-un cadru prietenos și fără a trebui să se ducă până în centru, o suită de spectacole prezentate de o parte a instituțiilor culturale bucureștene, atât cele subvenționate de PMB, cât și cele independente sau subvenționate de Ministerul Culturii: Teatrul Dramaturgilor Români, Teatrul Nottara, Teatrul Excelsior, Teatrul Țăndărică, Centrul Național al Dansului București, Teatrul Arte dell’Anima, Teatrul Coquette, Breasla Actorilor, Teatrul InDArt, Teatrul Masca și folkiștii Marius Matache și Teddy Tudoroiu.

 

Manifestarea cultural artistică se adresează publicului adult, nevaccinat sau vaccinat (+16) care va avea acces în condițiile normelor sanitare purtând masca de protecție. Ținând cont de cele de mai sus, numărul maxim de spectatori este de 70 de persoane/reprezentație. În aceste condiții, vă invităm să vă grăbiți și să vă luați bilete la cele 17 spectacole și să petreceți o seară cu teatru (sau mai multe) cu o cafea și o înghețată ce se vor potrivi perfect cu atmosfera din curtea Teatrului Masca.

Biletele se pot cumpăra de la casa de bilete a teatrului (rezervări și informații la 0733.048.516) sau online (pe mystage.ro sau pe paginile web ale participanților).

*Cu excepția reprezentației Teatrului Țăndărică din 22 august, care se va juca în Sala Teatrului Masca, toate celelalte spectacole au loc în “Amfiteatrul Lacătelor de Dragoste” din curtea teatrului, Bulevardul Uverturii, 14, sector 6.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.