De ce un costum barbati nu se demodeaza prea repede

0

Se crede in mod eronat ca un barbat se imbraca mult mai usor decat o femeie.

In realitate, cei care nu stiu unde sa caute imbracaminte fina si eleganta pentru domni strabat magazinele din oras de la un capat la altul fara prea mult succes, fiindca tot ce vad prin magazine au o croiala batraneasca si nu au descoperit inca costume barbati fine si elegante, realizate de creatoarea de moda Adina Buzatu.

De ce costumul

Costumul ramane piesa de rezistenta in garderoba masculina si cand se impune dress code la un eveniment, el nu poate lipsi.

Si totusi, unii tineri considera ca un costum este de moda veche, se gresesc amarnic.

Un costum bine croit se aranjeaza foarte frumos pe corpul unui barbat si ii evidentiaza formele masculine.

Facute din materiale fine si naturale se mentin bine, rezista mult in timp, se calca usor si se simt bine pe piele cand vin in contact cu ea.

Fiecare costum barbati de pe site este placut ochilor prin simplul fapt ca materialul este pus in valoare de croiala eleganta care ii determina si pe tineri sa il cumpere si sa il poarte. Pantalonii sunt drepti, umerii vin perfect, iar linia corpului este pusa in valoare de ambele piese ale costumului.

Aceste costume Trends Adina Buzatu sunt accesibile ca pret si disponibile intr-o cromatica rafinata.

Spre exemplu, costumul bleumarin din lana Finitura Felice costa 2495 de lei si poate fi purtat cu stil de orice barbat elegant, fiind disponibil pentru urmatoarele marimi: 42, 44, 46, 48 si 50. El poate fi purtat cu o camasa eleganta si cu cravata, dar si cu o maleta care sa contrasteze cu culoarea costumului.

Costumele vin in culorile: bleu, negre, bordeaux si bleumarin sau in carouri fine. In magazinul online al Adinei Buzatu, barbatii gasesc si paltoane, pantofi, jachete, veste si tricouri, dar si parfumuri de calitate superioara.

Cine isi cauta un costum de mire sau un costum pentru un eveniment important, are sansa sa aleaga ceva stilat de pe site-ul creatoarei si sa poarte costumul mult timp inainte, fiindca acesta nu se va demoda prea curand si nici nu isi va pierde din calitate.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.