De ce sa cumparati un apartament in locul unei case

0

Unde alegem sa traim poate avea un impact semnificativ asupra stilului nostru de viata si asupra fericirii. Prin urmare, este important sa luati in considerare de ce locuitul in apartament ar putea fi mai buna pentru voi decat locuinta intr-o casa. Achizitionand apartamente Craiova de la presidentresidence.ro proprietarii se pot bucura de libertatea de miscare, deoarece cartierul rezidential este situat pe artera principala a orasuluic are leaga centrul de mall si multe alte facilitati!

Atunci cand decideti daca sa locuiti intr-o casa cu gard sau intr-un apartament, alegeti si intre doua stiluri de viata: do-it-yourself sau have-it-made-for you.

Aveti timp si inclinatie sa tundeti un gazon si sa plantati si sa pliviti paturile de flori? Daca aveti timp limitat si nu aveti inclinatie, este posibil sa preferati ca altcineva sa se ocupe de amenajarea peisajului si de gradinarit. La multe apartamente, veti gasi amenajari luxuriante, peluze ingrijite si flori colorate care se intind in anotimpuri. Tot ce trebuie sa faceti este sa va bucurati de ele.

Proprietarii reputati se mandresc cu rezolvarea rapida a problemelor de intretinere. Probabil ca au un om care se ocupa de multe probleme. In plus, de obicei au relatii cu contractori receptivi care se pot ocupa de nevoile specializate. Daca aveti o chiuveta infundata sau orice altceva este in neregula, ajutorul este la doar un telefon distanta. De fapt, cele mai bune complexe de apartamente ofera o linie telefonica 24/7.

Daca detineti o casa si nu doriti sa va faceti propriile lucrari de intretinere sau nu aveti abilitatile necesare pentru a le face, va trebui sa angajati contractori. Daca o faceti, veti descoperi ca este greu sa sortati graul din pleava si sa gasiti pe cineva care este de incredere, ofera preturi corecte, face o munca de calitate si este disponibil atunci cand aveti nevoie de el. Chiar vreti sa va confruntati cu frustrarile legate de reparatiile la domiciliu si contractorii nesiguri?

Un amestec de zapada si ploaie inghetata se napusteste pe ferestrele voastre noaptea. Trebuie sa fiti la birou devreme pentru o intalnire importanta. Daca locuiti intr-un apartament, nu trebuie sa va faceti griji daca sapati o alee prin zapada. Puteti ramane inauntru la caldura, deoarece proprietarul  se asigura ca parcarile, caile din jurul complexului si caile de acces sunt arate. 

Daca locuiti intr-o casa, totusi, va trebui sa va puneti jacheta de puf, caciula, esarfa si manusi pentru a ca curata trotuarele si a face o alee. Care dintre cele doua optiuni suna mai bine?

Cand locuiti intr-o comunitate unita, impartasiti prieteniile care infloresc atunci cand locuiti aproape de vecini. De asemenea, va veti bucura de facilitati pe care s-ar putea sa nu vi le puteti permite intr-o casa de sine statatoare. Mult mai multe complexe de apartamente decat case vin cu piscine unde va puteti relaxa si copiii se pot juca. Si pentru a linisti sufletul, nu exista nimic ca relaxarea, ca acele sunete blande ale apei si ca a va bucura de lumina soarelui. In plus, este un loc perfect pentru a va intalni cu prietenii.

Chiar daca o casa are piscina, nu este totul distractiv la soare. Piscina vine invaluita in griji si responsabilitati pe care poate doriti sa le evitati, cum ar fi intretinerea, curatarea si adaugarea de substante chimice. De asemenea, va asumati riscurile de siguranta ale copiilor cazuti accidental si raspunderea asociata? 

Multe case au spatiu limitat pentru parcarea vehiculelor. Pe de alta parte, apartamentele au adesea parcari mari, cu spatiu pentru a parca o masina suplimentara daca este necesar.

Spre deosebire de majoritatea caselor unifamiliale, cele mai bune comunitati de apartamente vin cu acoperire de supraveghere video-surround 24/7. In plus, este intotdeauna bine sa aveti vecini in apropiere care ar putea surprinde orice intamplari iesite din comun.

Cand locuiti intr-un apartament, sunteti langa vecinii tai. Este mai usor sa dezvoltati relatii decat pentru cei care locuiesc in case separate prin curti si garduri. Daca aveti copii, probabil ca se vor intalni rapid cu colegii de joaca si nu vor trebui sa mearga departe pentru intalniri de joaca. Si voi puteti socializa cu usurinta cu vecinii vostri sau puteti apela la ei atunci cand aveti nevoie de ajutor in caz de urgenta. Daca vreti sa fiti la locul potrivit la momentul potrivit, cumpararea unui apartament poate fi mai simpla decat cumpararea unei case. 

Dezvoltatorii de apartamente evalueaza cele mai bune locatii geografice in functie de cat de aproape sunt de scoli, transport public, magazine alimentare, biserici si parcuri. Multe case unifamiliale sunt putin mai departe. Cand cumparati o casa, trebuie sa veniti cu avansul, taxele de evaluare, inspectia si costurile de inchidere. Apoi aveti costul curent al ipotecii, asigurarii si multe altele. Cand vindeti, poate fi necesar sa apelati la un agent imobiliar care va percepe probabil 5 pana la 6% din pretul de vanzare al casei voastre. De asemenea, este posibil sa aveti costuri substantiale pentru a va pune casa intr-o forma buna pentru a trece de controlul inspectiilor. 

Exista multe beneficii ale locuitului in apartament, inclusiv stilul de viata fara griji. Puteti sa traiti intr-o comunitate in care puteti impartasi prietenii si facilitati, fiind aproape de magazine si transport public si capacitatea de a va muta intr-un interval de timp scurt, suportand costuri mai putine. Este simplu sa traiti intr-un apartament. Tot ce trebuie sa faceti este sa semnati contractul de cumparare cu presidentresidence.ro !

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.