De ce e important sa citim recenziile inainte de a vedea filmele

0

Atunci cind vrem sa ne petrecem timpul liber putem opta sa stam in fata televizorului, sa citim o carte sau sa iesim in oras. Indiferent ca stam sau nu in casa avem tendinta de a vedea un film. Cind suntem pretentiosi sau punem pret pe timpul nostru liber ne dorim sa vedem un film care sa nu ne dezamageasca.

in fata televizorului putem schimba oricind canalul insa daca platim bilet sa il vedem la cinematograf nu ne mai da nimeni banii inapoi. Nici atunci cind pierdem o jumatate de ora in fata micului ecran pentru a ne da seama ca filmul nu merita vazut nu e tocmai confortabil.

Din aceasta cauza consider oportun sa aflam pareri despre un film inainte de a il vedea. in acest sens putem intra pe citeva site-uri cu recenziile filmelor sau putem intreba prietenii care le-au vazut deja. Prima varianta pare mai buna pentru ca nu e tocmai in regula sa dam telefoane sau sa pierdem timpul pe retelele de socializare pentru a afla opinii.

Site-urile sunt mult mai ok pentru ca de regula aflam opiniile unor oamenii care se pricem mai bine decit restul sau vedem care sunt opiniile a zeci sau sute de cinefili. Marea problema a site-urilor mari e ca pe ele filmele sunt votate de cititori inainte de a fi vazute, pentru ca le place un anumit actor sau cartea dupa care sunt facute.

De asemenea, cei care scriu recenzii fac acest lucru si din considerente comerciale. Din acest motiv, poate ca blogurile in care se scrie mai putin sunt mai indicate. in general, bloggerii care se respecta nu scriu laudatitiv despre orice film pe care il vad si isi spun o parere sincera, dupa ce vad filmele.

Noi, ca simpli cititori, nu putem stii cine a scris obiectiv despre un anumit film dar daca citim mai multe site-uri ne putem face cu siguranta o idee. in orice caz, atunci cind se scrie despre un film ca este slab, lucrurile cam asa stau. Pot aparea diferite opinii in cazul filmelor mediocre.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.