Dacă nu ai montat încă o protecție pentru colțurile mobilei, îți expui inutil copilul unui risc!

0

Odată cu parcurgerea primelor etape din viață, când copiii încep să meargă de-a bușilea și apoi să se ridice curajoși în două piciorușe, apar și o serie de riscuri de accidentare specifice copilăriei. Mobilierul, deși extrem de util în orice locuință, își arată deseori fețele neprietenoase când piticoții vor cu tot dinadinsul să îi descopere secretele.

Fiind încă mici pentru a înțelege pericolele care îi pândesc, aceștia trec prin diverse situații neplăcute în momentul în care curiozitatea sau exuberanța îi împinge să își manifeste talentele de exploratori. Muchiile dulapurilor și meselor sunt inamici de temut în misiunile în care vor să descopere mediul înconjurător, tocmai de aceea, pentru a restabili liniștea în sânul familiei, este indicată montarea seturilor de protectie colturi mobila.

Știai că mai mult de 43% dintre copii suferă accidentări care ar fi putut fi prevenite?

Cu ajutorul acestor articole extrem de eficiente, poți preveni numeroase incidente. Studiile efectuate în rândul părinților au demonstrat utilitatea acestora și necesitatea de a fi montate încă de la cele mai fragede vârste. S-a dovedit astfel că prichindeii care s-au dezvoltat într-un spațiu amenajat corespunzător vârstei lor nu au mai fost expuși inutil anumitor riscuri, acestea fiind complet eliminate. Dacă ai în familie un piticot pus pe șotii, care îți cam încearcă pulsul cardiac, este bine să apelezi la aceste echipamente pentru a mai scăpa de câteva dintre grijile părintești.

O protecție de colțuri pentru mobilă din cauciuc sau silicon asigură o diminuare eficientă a șocului în caz de impact. Cu un set de colțare poți face orice locuință mult mai sigură pentru micii eroi, curioși și plini de energie. Folosește-le pentru comode, noptiere, birouri, paturi și alte piese care pot provoca leziuni grave în caz de impact, iar aventurile lui bebe se vor încheia cu sorți de izbândă, fără lacrimi de durere pe obraz.

protectie colturi mobila

Seturi de protecție de colțuri pentru mobilă cu design modern și caracteristici “inteligente”

Ai la dispoziție modele ușor de instalat, cu textură moale și rezistentă, pe care le poți achiziționa în diverse variante pentru a acoperi optim suprafețele cu risc. Dintre acestea, seturile cu 4 și 8 apărători în forme diferite sunt printre cele mai solicitate produse. Modelele rotunde sau în formă de triunghi, U, L și cele tridimensionale confecționate din silicon transparent sau colorat își îndeplinesc cu succes rolul de protecție de colțuri pentru mobilă. Seturile cu 4 bucăți mamut, în diverse culori, din material flexibil, moale și rezistent, precum și cele cu 8 articole mini, tridimensionale, din silicon transparent cu aspect elegant sunt la fel de practice.

Aceste accesorii pot fi montate cu succes pe elemente din lemn, sticlă, metal, ceramică, marmură, ciment sau plastic. Le poți lipi cu ajutorul benzilor dublu-adezive pe colțurile meselor, birourilor, noptierelor, paturilor, dulapurilor sau pe colțurile pereților. Pentru o mai bună fixare a adezivului, curăță în prealabil suprafața pe care dorești să le montezi.

Atunci când cel mic nu își ține prea bine echilibrul și când orice piesă de mobilier prezintă un pericol pentru el, este ideal să folosești o protecție colțuri mobilă. Cu un set de 4 sau 8 bucăți, poți face orice locuință mult mai sigură pentru cei mici. În categoria acestor produse vei găsi o gamă bogată de articole, putând opta astfel cu ușurință pentru modelele potrivite nevoilor tale. Jocurile improvizate în jurul mesei nu vor mai crea motive de îngrijorare, iar scaunele, birourile, ușile și dulapurile nu își vor mai arăta fațetele “întunecate”.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.