Cumpara macarale telescopice HIDROKON pentru firma ta!

0

Toate masinile si utilajele s-au modernizat, capacitatea lor de performanta fiind maxima. Camioanele mari sunt dotate in prezent cu aparate frigorifice si in ele se pot transporta produse perisabile pe timpul verii. Carnea, pestele, lactatele poti fi duse prin temperaturi de cuptor fara grija sute de kilometri, fiindca in spatiul de depozitare au temperatura optima.

S-a pus la punct logistica pentru transportarea lichidelor pe distante mari, incepand cu must de struguri si terminand cu dezinfectanti, detergenti lichizi sau oua lichide. Stau si analizez si constat cu maxima satisfactie ca omul poate aproape orice si sunt multumita ca traiesc intr-o asemenea epoca.

Fabricantul a avut in vedere functionalitatea masinii, dar la fel de important a fost pentru el asigurarea confortului celui care conduce astfel de camioane. Cabinele multora dintre ele nu sunt cu nimic mai prejos ca garsonierele complet utilate de 3-4 stele.

Sigur ca este foarte bine ca in cabina sa fie si aer conditionat si incalzire, fiindca in acest mod, masina poate fi folosita in orice anotimp.

Tocmai de aceea te sfatuiesc sa cumperi macarale telescopice HIDROKON, gandindu-ma atat la performantele lor, cat si la nevoia de confort a oamenilor care lucreaza cu ele.

Aceste macarale sunt construite conform celor mai noi tehnologii si descoperiri stiintifice si pot fi folosite tot timpul anului datorita conditiilor din cabina.

Macaralele acelea antice in care bietul macaragiu urca sute de metri pe scarile inguste si simtea ca se aprinde vara, fiindca era la inaltime si nu putea lucra iarna, fiindca i se lipeau mainile pe butoane si pe manete sunt de domeniul trecutului. Ele ar putea fi foarte bine piese de muzeu.

Acum macaralele sunt facute din cele mai buna materiale, iar cabinele au aer conditionat. Vara, cand in jur totul clocoteste se poate lucra in conditii omenesti. Racoarea placuta il face pe macaragiu sa creada ca este un actor dintr-un spectacol al fortei, un specialist care prin priceperea sa determina un colos sa munceasca in folosul comunitatii.

Fara aer conditionat la temperaturi de peste 40 de grade Celsius, macaragii s-ar imbolnavi grav, plus ca nu s-ar putea concentra suficient ca munca lor sa fie eficienta.

Dar iarna? De ce credeti ca incremeneau macaralele vechi si inactivitatea lor determina aparitia unor disfunctii sau defectiuni?

Cine putea rezista intr-o cabina de gheata? Cumparati cu incredere macaralele prezentate de mine, fiindca sunt facute din cele mai bune piese fabricate in statele UE, iar confortul din cabina este superior!

Lista avantajelor cumpararii masinilor si utilajelor de pe site-ul Retutilaje.ro este lunga si doresc sa va prezint mai jos o parte din ea.

  1. Fisa tehnica a fiecarui produs este insotita la cererea potentialului cumparator de o prezentare ampla pe care o face specialistul. El va sta la dispozitie si va raspunde la toate intrebarile referitoare la un anumit produs.

  2. Cumparatorul poate cere sfaturi, fiindca le va primi cu promptitudine de la profesionistii care ofera consultanta. Ma deranjeaza vanzatorii care nu doresc sa isi asume raspunderea si nu te ajuta sa faci alegerea perfecta, cand te afli in dilema!

  3. Daca firma pe care o conduci sau care iti apartine nu are suficienti bani in cont pentru aceste macarale, sa stii ca ele pot fi cumparate si in leasing si tot reprezentantii Retutilaje te ajuta sa obtii leasingul. Referitor la alte utilaje de care ai nevoie, ia in calcul si produsele second-hand care sunt functionale si care costa mai putin!

  4. Pe site-ul acestei firme, vei gasi garantat piese pentru macaraua pe care o cumperi acum.

  5. Termenul de garatie este generos, iar reparatiile sunt facute la locul unde se afla utilajul de catre profesionistii care vin cu atelierul mobil.

  6. Preturile pieselor, masinilor si utilajelor si ale reparatiilor sunt intotdeauna corecte.

De peste 25 de ani, firma prezentata mai sus colaboreaza cu:

-companii de asfaltare.

-companii de constructii

-firme ce se ocupa de demolarea controlata a cladirilor mari

-firme care vand piatra pentru fabricarea cimentului sau pietris pentru diferite constructii.

Macaralele despre care ti-am vorbit pot lucra fara probleme in gari, fiindca se pare ca transportul feroviar este cel mai ieftin si producatorii aleg aceasta cale de livrare a produselor pentru cea mai mare distanta, iar din gari, in supermarketuri, produsele sunt carate cu masinile. Cine incarca insa camioanele direct din vagoalene cu marfa? Bratele lungi si puternice ale macaralelor transfera marfa dintr-un mijloc de transport in altul.

Aceleasi macarale sunt prezente in porturi unde incarcatul si descarcatul se face fara oprire in timpul unei zile de lucru si oamenii nu ar face fata efortului.

Dar pe site-ul firmei se gasesc si buldozere si alte tipuri de macarale si utilaje de mica mecanizare. Cel mai bine este sa intrii personal si sa cauti atent, apoi sa stai de vorba cu specialistul, fiindca discutia te va imbogati.

El stie sa iti spuna exact prin ce se deosebeste un tip de macara de altul, ce utilaj sa iti ofere sa usureze munca oamenilor din firma ta, sa urgenteze termenul de finalizare al lucrarii si sa oferi mereu servicii de cea mai buna calitate.

Discutia cu el este benefica, fiindca si din punct de vedere financiar vei gasi o solutie care sa iti asigure accesul la masinile si utilajele de care ai nevoie, deoarece reprezentantii firmei tin cont de limitele bugetului de care dispui.

Important este ca aici gasesti intelegere si nu ai cum sa pleci cu mainile goale.

Retutilaje.ro devine partenerul tau de nadejde, daca doresti acest lucru, este un partener cu multa experienta si puternic, de aceea aceasta este cheia reusitei.

Firma iti ofera multi cai putere care sa sape, sa ridice greutati la inaltimea dorita, sa te ajute sa infrumusetezi tara.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.