Cum ne ferim eficient de virusi?

0

Pandemia virusului Covid a ingenunchiat o lumea intreaga, iar cei care nu au fost inca afectati de acest virus, pot multumi mastilor de protectie si sapunurilor antibacteriene. Pe site-ul Sanito.ro, clientii pot gasi o categorie vasta de astfel de produse precum masti protectie, sapun tork, dezinfectant maini, manusi protectie sau gel antibacterian. 

Personalul spitalelor si al centrelor medicale poarta masti de fata pentru a preveni raspandirea bolilor. Aceasta postare va evidentia de ce este atat de importanta purtarea unei masti de fata si cum poti purta o masca de fata in mediul medical.

Purtarea unei masti de fata va ajuta la prevenirea raspandirii infectiei si va impiedica persoana care o poarta sa contracteze germeni infectiosi aerieni. Cand cineva tuseste, vorbeste, stranut poate elibera germeni in aer care ar putea infecta pe altii din apropiere. Mastile faciale fac parte dintr-o strategie de control al infectiilor pentru a elimina contaminarea incrucisata. O masca protectie va lupta impotriva virusilor din exterior.

De asemenea, pe langa o masca de protectie si o pereche de manusi, este necesar sa dezinfectam tot ce atingem. Un dezinfectant suprafete de calitate va face acest lucru intr-o maniera exceptionala. Sanito.ro ofera dezinfectant suprafete de calitate supriaora la preturi avantajaose.

Produsele dezinfectante de suprafata sunt utilizate pentru dezinfectarea suprafetei, care se refera la aplicarea dezinfectantilor chimici pe suprafete pentru a le igieniza. Aceasta dezinfectie difera de aerosoli / ceata uscata si dezinfectare a apei in ceea ce priveste cerintele pentru dezinfectant, precum si modul de aplicare.

Aplicatii tipice ale produselor dezinfectante de suprafata in medii profesionale

Urmatoarele aplicatii necesita intotdeauna dezinfectarea cu produse dezinfectante de suprafata:

-Industria alimentara (blaturi de lucru, zone de productie);

-Industria farmaceutica, laboratoare;

-Dezinfectarea suprafetei in unitatile de asistenta medicala (spitale, cabinete medicale, case de batrani);

-Aplicatii veterinare (practici).

Ce zone / suprafete necesita un tratament de dezinfectie a suprafetei?

Ce trebuie dezinfectat cu produse dezinfectante de suprafata, cand, cum, de cine si cu ce – toate acestea trebuie specificate intr-un plan de igiena. Un plan de igiena include de obicei toate suprafetele care:

– sunt expuse la contactul ridicat cu materialele patogene;

– care sunt expuse contactului frecvent cu pielea.

Dezinfectarea suprafetei trebuie efectuata corect. 

In timp ce specialistii in igiena si profesionistii in dezinfectie sunt de obicei responsabili cu dezinfectarea suprafetelor spitalelor in facilitatile mentionate mai sus, din pacate, acest lucru se intampla in general mai rar in institutiile publice (administratii, gradinite), birouri / industrie si gospodarii private.

In aceste zone, oamenii se minimizeaza ceea ce inseamna dezinfectarea suprafetelor din cauza practicilor de dezinfectie incorecte, necorespunzatoare si exagerate.

Principalul vinovat aici este, de obicei, lipsa unor informatii inadecvate de microbiologie si dezinfectanti. Aplicarea corecta a produselor dezinfectante pe suprafata face ca orice tip de dezinfectare sa fie de multe ori mai eficient si mai putin daunator pentru mediu si consumatori.

Exemple de suprafete in zone cu risc ridicat care ar trebui luate in considerare pentru dezinfectare:

-Pardoseli si suprafete de lucru;

-Suprafete atinse frecvent (manerele usilor, balustradele);

-Facilitati sanitare (toalete, chiuvete, robinete etc.);

-Suprafete de tratament (canapele, paturi etc.);

-Echipament medical. 

Sanito.ro este locul ideal de unde cleintii si profesionistii pot achizitiona echipament protectie!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.