Cum alegem gelul pentru masajul nuru

0

Daca vrei sa ii faci partenerului un masaj intim trebuie sa folosesti obligatoriu ulei sau gel pentru a ajuta alunecarea. Acesta trebuie folosit in exces si ca urmare trebuie sa avem grija la multe aspecte. Exista uleiuri si geluri speciale pentru acest tip de masaj insa nu intodeauna il gasiti in comert sau poate ca pretul e prea piperat. Asadar trebuie sa gasim alternative.

In primul rand trebuie sa tineti cont de alergiile voastre si ale partenerului. Nu vreti sa stricati tot momentul din cauza unui aspect care ar fi putut fi evitat lejer doar prin citirea unei etichete.
Al doilea aspect de care ar trebui sa tineti cont e ca uleiul sau gelul ales sa fie lubrifiant, adica sa nu intre usor un piele ci sa ramana cat mai mult pe ea, sa o faca sa alunece. In general uleiurile din aloe vera sau alge au aceste calitati. De asemenea, trebuie sa fie cat mai naturale si sa nu irite pielea sau organele genitale. Incercati sa evitati uleiurile care contin alcool.
Avand in vedere cantitatea foarte mare ce trebuie intinsa pe piele, mirosul e foarte important. E indicat sa folositi uleiuri fara miros pentru ca mirosul fin al acestora in cantitati mici se poate transforma intr-unul insuportabil atunci cand marim cantitatea.
In general uleiurile de masaj sunt toate pentru uz extern dar in cazul masajului nuru acesta nu va ramane doar pe corp si va intra si in anumite zone cum ar fi gura sau vaginul femeii. Asadar alegerea unui gel trebuie sa vizeze si acest aspect pentru ca riscul de a fi inghitit e mare.
Din acest motiv recomand gelurile din aloe vera sau alge marine care nu sunt toxice atunci cand sunt consumate. Daca ne gandim doar la aloe vera, foarte multi medici chiar recomanda consumarea ei insa, bineinteles, nu sub forma de gel de corp. Alte variante recomandabile pot fi gelurile din migdale sau nuca de cocos.
Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.