Cosmetice bio pentru o piele sanatoasa

0

Incercam sa ne ferim de conservantii din alimente, asa ca de ce sa nu-i evitam si pe cei din produsele cosmetice. Conservantii chimici pot cauza o varietate de probleme de la iritatii si eczeme pana la cancer. Alternativa  pentru o piele sanatoasa si tanara sunt cosmeticele bio, cosmetice ce au patruns si pe piata romaneasca.
Cosmeticele bio organice sunt, intr-o exprimare plastica, echivalentul mancarii fara E-uri. Ingredientele acestor cosmetice sunt cultivate organic, fara ingrasaminte si pesticide, si extrase prin metode naturale.
Pielea absoarbe majoritatea substantelor din produsele pe care le aplicam pe ea. Cosmeticele bio nu contin substante sintetice periculoase care se regasesc in cosmeticele obisnuite, principalele fiind parabenii (cu potential cancerigen), parfumul sintetic (un ingredient alergen), parafina si sarurile de aluminiu.
Nu in ultimul rand, o alta caracteristica a acestor cosmetice bio este respectul fata de natura. Ele nu sunt testate pe animale si au ambalaje biodegradabile sau reciclabile.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.