Comedia Nimeni nu-i Perfect, la Cinema Pro

0

Comedia Nimeni nu-i Perfect

Joi, 06 Iulie, ora 20:00, la Cinema Pro

Un spectacol rafinat si cu o precizie de mecanism de ceas care contine de fapt o comedie cu incurcaturi amoroase, o comedie despre conflictul dinspre generatii si o comedie despre razboiul dintre sexe. Si peste toate acestea, comedia din cadrul comediei. In regia maestrului Radu Beligan.

 

Nimeni nu-i perfect

Farsa initiata de catre protagonistul piesei (Silviu Biris) care, manat de motive economice, se da drept femeie, il va invalui pe acesta cu efect de bulgare de zapada scapat de sub control atunci cand se va indragosti de femeia pentru care a pus la cale respectiva farsa.

 

Bunicul petrecaret, fiica adolescenta si femeia feminista si atractiva par instrumente dintr-o orchestra aflata sub bagheta protagonistului piesei, amplificand situatiile comice, interpunand obstacole intre protagonist si scopul sau final, generand incurcaturi si situatii palpitante.

 

Perspectiva comica rezulta in parte din ironie si in parte din simpatie.

Textul piesei este semnat de reputatul autor britanic Simon Williams.

 

Distributia: Silviu Biris, Eugen Cristea, Andreea Sofron si Rodica Ionescu.

 

Unde se joaca: in sala recent renovata din cadrul Cinema Pro (str. Ion Ghica nr. 3, in centrul vechi, vizavi de spitalul Coltea, in zona Pietei Universitatii). ATENTIE: Biletele se vand exclusiv in reteaua bilet.ro. Nu se vand bilete la Cinema Pro decat in ziua spectacolului, cu o ora inainte de inceperea reprezentatiei, in limita locurilor disponibile.

Locurile din sala: fotolii confortabile situate in panta cu grad mare de inclinare care confera vizibilitate buna pentru orice loc din sala.

Parcare: parcarea de la universitate chiar in fata cinematografului

 

Pret bilete: 50 lei / 60 lei / 70 lei / 100 lei VIP

Toti spectatorii de pe locurile VIP vor primicate cadou surpriza oferit de partenerii Teatrului Avangardia.

 

De unde poti cumpara bilete: 

 

    De la chioscul BiletFan de la metrou Unirii 1, de la agentiile TUI Travel din mall-urile Afi Cotroceni, SunPlaza, ParkLake, Mega Mall, Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall (mall Vitan), de la agentiile TUI Travel din Piata Lahovary si de pe bd. Nicolae Balcescu, de la agentia Eurotravel Buzesti.

    ATENTIE: Biletele se vand exclusiv in reteaua bilet.ro. Nu se vand bilete la Cinema Pro decat in ziua spectacolului, cu o ora inainte de inceperea reprezentatiei, in limita locurilor disponibile.

    Online pe www.Avangardia.ro/Nimeni-nu-i-Perfect/

    Online pe bilet.ro:http://www.bilet.ro/event.php?id=11658

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.