Cerere mare pentru biletele din FEST(IN) pe Bulevard

0

Teatrul Nottara a organizat marti, 13 septembrie o conferinta de presa pe tema dublului eveniment cultural care va avea loc in luna octombrie: cea de-a IV-a editie a Festivalului International de Teatru FEST(IN) pe Bulevard (10-22 octombrie si 23-24 noiembrie 2016), care marcheaza si intoarcerea oficiala a institutiei acasa, in sediul din Bd. Magheru 20.

 
 
in cadrul conferintei, Marinela Tepus, managerul institutiei, a explicat de ce pe cladire mai exista inca bulina rosie, desi au trecut mai bine de doua luni de cind s-a finalizat expertiza care a dovedit ca imobilul nu se incadreaza la clasa I de risc seismic: din cauza birocratiei. Mai exact, inca se asteapta un aviz din partea Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC) Bucuresti – Ilfov, care intirzie sa vina. 
Prof. dr. ing. Paul Ioan, care a realizat expertiza, a dat inca o data asigurari ca este o cladire sigura si a acceptat invitatia joviala a Marinelei Tepus de a fi numit spectator pe viata, ca o garantie suplimentara a increderii pe care o are rezistenta imobilului.
 
 
S-a vorbit, de asemenea, despre cea de-a IV-a editie a Festivalui International de Teatru FEST(IN) pe Bulevard, care marcheaza de fapt intoarcerea oficiala acasa si care va cuprinde 31 de reprezentatii in 13 zile, in perioada 10-22 octombrie 2016. Desi mai este (aproape) o luna pina la inceperea evenimentului, pentru doua dintre spectacole nu mai sunt bilete disponibile. Este vorba despre Trei nopti cu Madox de Matei Visniec, regia: Mihai Lungeanu si Efecte colaterale de Alexandru Popa, regia: Vlad Zamfirescu. Acestea vor mai fi programate si la inceputul lunii octombrie, chiar inaine de inceperea festivalului, pentru doritorii care nu au apucat sa cumpere bilete. 
 
 
Programul complet al festivalului si informatii despre spectacole gasiti pe www.festinpebulevard.ro.
Biletele se pot cumpara de la agentia din bd. Magheru 20 sau online pe www.nottara.ro, fara niciun cost suplimentar. 
Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.