Cele mai interesante comedii de dragoste

0

Comediile de dragoste binedispun si asigura o stare de bine. Intre cele mai atractive comedii romantice se numara si cele ce urmeaza:

 

1. The Graduate, 1986 – Este o poveste profund emotionala, care arata cat de mult se poate maturiza un barbat tanar in doar cateva saptamani si modul in care greselile pe care le faci din plictiseala te pot duce in iad.
 
2. Harold and Maude, 1971 – Este un film plin de ironie. Harold si Maude se completeaza reciproc, creand un duo de neuitat si carismatic.
 
3. When Harry Met Sally, 1989 – Un film despre dragoste.  Harry si Sally sunt prieteni foarte buni, dar considera sexul le-ar strica prietenia.    
 
4. Crazy, Stupid, Love, 2011 – Daca vrei sa razi din toata inima, acest film este pentru tine.
 
5. 10 Things I Hate About You, 1999 – Un film interesant pe care il poti vedea de numeroase ori fara sa te plictisesti.
 
6. The seducers, 2010 – Este un excelent film francez pe care il vor iubi toti cei care apreciaza umorul de calitate,  sentimentele adevarate si viata in toate manifestarile sale.
 
7. My Best Friend`s Girl (2008) – Este un film bun, care da o stare de spirit buna si lasa emotiile cele mai pozitive.
 
8. The Proposal, 2009 – Este o poveste frumoasa si draguta despre o dragoste neasteptata intre oameni complet diferiti. O comedie romantica clasica pentru intreaga familie.
 
9. A Lot Like Love, 2005 – Este o melodrama originala, cu actori buni (Ashton Kutcher, Amanda Peet, Taryn Manning etc). Filmat elegant si simplu. Fiecare scena reflecta bun gust si simt al proportiei.
 
10. Before We Go, 2014 – Un film dragut de o calitate medie. Doi straini blocati in Manhattan peste noapte ajung sa fie confidenti.
 
11. Unexpected Love, 2014 – Un film dinamic care spune povestea a patru tinere cupluri de tineri indragostiti.
 
Voua care dintre comediile de dragoste v-au placut mai mult?
 
Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.