Cea mai buna contabila Bucuresti

0

Toti ne dorim cei mai buni specialisti pentru firma sau pentru familia noastra, fiindca stim ca profesia nu are secrete pentru ei si nimic din ceea ce apare in desfasurarea ei nu ii poate pune in dificultate. Tocmai de aceasta ne interesam de cel mai bun profesor de limba engleza, de matematica sau de limba romana, de cel mai priceput avocat, de cea mai buna doctorita si de cea mai buna contabila Bucuresti.

Profesorul pregateste viitorul lipsit de griji, avocatul asigura o aparare de succes in fata instantei sau te ajuta sa iti aperi drepturile, doctorul iti prelungeste viata, iar contabilul tine in mana sa puternica banii tai pe care ii economiseste de cate ori are prilejul si te ajuta sa ii investesti in afaceri care ii inmultesc rapid si cinstit.
Contabilul onest incepe aceasta revolutie financiara sau austeritate generata de contextul nesigur al pandemiei cu el insusi. Mi se pare o dovada de devotament fata de client sa ii dovedesti ca economiile incep de la serviciile premium pe care i le oferi la cele mai mici preturi, adica austeritatea sa inceapa cu tine!
Asa sunt specialistii de la Realcont care pun in centrul atentiei interesele clientilor. La ei gasesti contabila care nu raspunde individual in cazul in care ar gresi, fiindca este angajata unei firme care poseda asigurare in caz de eroare profesionala.
Este avantajos sa ai contract cu o firma care are cei mai buni specialisti ai momentului din tara, fiindca:
-tot timpul iti poate face cineva evidentele contabile sau lucrarile de care ai nevoie. In cazul in care ai o singura contabila la sediul firmei si ea se imbolnaveste sau are o problema personala de alta natura, lucrari importante raman in urma, activitatea firmei tale poate fi stagnata. Iti dai seama cat de suparati ar fi salariatii care nu ar primi la timp nici salariile, nici fluturasi! Oamenii isi vor drepturile salariale la timp, fiindca au copii de hranit, facturi de platit, rate la banci.
-dispun de specialisti in domenii adiacente, cum ar fi juristi care pot oferi consultanta juridica, specialisti in management sau afaceri care te pot sfatui, cand ai nevoie de acest lucru.
-in cazul unor lucrari complexe ele pot fi realizate la timp sau foarte repede in echipa.
-firma este dotata si pune la dispozitia contabililor tot ce au nevoie ca tu, in calitate de client, sa nu achiti decat pretul lor si sa nu cheltuiesti cu laptopuri, consumabile, programe speciale de salarizare sau de contabilitate. Tot firma de contabilitate din Bucuresti plateste salariile angajatilor ei pe care ii „subinchiriaza” ca tu sa obtii evidente contabile corecte la cel mai bun pret.
Asa tu, cel care beneficiezi de servicii, nu platesti concedii, nu asiguri salarii, nu inchiriezi spatiu in plus pentru contabili si nu cumperi un computer si o multifunctionala in plus, ci primesti evidentele contabile pe mail.
Mai avantajos ca acest sistem nu gasesti altul, oricat ai cauta de mult!
-oportunitatile sunt de neratat. La economiile despre care ti-am vorbit se adauga altele. De exemplu, in aceste conditii trebuie sa te grabesti sa prinzi un contract cu contabilii de la Realcont pe o perioada cat mai mare. Cu toate ca sunt cei mai cautati contabili din Bucuresti, primesti bonusuti de la ei, conform tabelului de mai jos:
Bonusurile:
Conditiile:
30 de zile contabilitate gratis
Un contract pe un an
1 luna de servicii de contabilitate gratuita
Contract de peste 450 de euro fara TVA
Preturi pe jumatate in primele 3 luni
Contract nou
Salarizare gratuita 90 de zile
Contract pe 2 ani

Analizand bine totul, clientul este cel favorizat, fiindca:
-i se pun la dispozitie specialisti cu multa experienta, cu inalta pregatire in domeniul contabilitatii si atent verificati. Nu este ca si cum ai angaja pe cineva necunoscut care a trecut probele, dar este rau intentionat sau caruia nu ii place munca si te lasa cand iti esti lumea mai draga. Realcont.ro s-a achitat la superlativ de mii de contracte si multe dintre ele au fost prelungite.
-raspunderea clientului care solicita serviciile este mult diminuata. El nu are altceva de facut decat sa achite tarifele si acelea reduse si sa puna la dispozitia contabilului datele care i se cer. Realcont.ro a pregatit atat de bine specialistii sai, incat pot reprezenta cu succes clientii la Directia de Asigurari de Sanatate, la Fisc si alte institutii ale statului.
In istoria acestei firme sunt date care spun totul despre calitatea pofesionala a contabililor. Bilantul suna asa: mii de contracte, 16 ani de succes pe piata serviciilor, 0 penalizari, 0 greseli, cele mai mici tarife, cele mai multe solicitari si contracte, firme cu venituri anuale de milioane de euro in portofoliu.
Pe site toate informatiile sunt prezentate detaliat si transparent, fiecare client poate citi avantajele pe care i le aduce aceasta colaborare, dar si tarifele pe care trebuie sa le achite si date despre echipa de la firma de contabilitate din Bucuresti prezentata mai sus.
Alege contabilitate de la Realcont si nu vei regreta, fiindca vei avea cei mai buni specialisti la dispozitie si cele mai avantajoase contracte!
Aceasta solutie este ideala pentru vremurile de criza pe care le traim si in acest mod se diminueaza complet grija ta, in calitate de angajator, fata de contabilul de la alta firma pe care l-ai angajat. Infiintarea acestei firme a fost providentiala pentru multi intreprinzatori si aduce multe avantaje mediului de afaceri din Romania. Fara exagerare putem afirma in orice moment ca prin specialistii ei, firma contribuie decisiv la inflorirea economiei nationale si are grija de banii si de bunurile clietilor.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.