Cat de bine este sa mergi in vacanta cu animalul de companie?

0

Cu totii iubim vacantele. Fie ca sunt vacante in tara sau in strainatate, ideea de a te rupe de cotidian, de a cunoaste locuri noi si de a te relaxa este o idee adoptata foarte usor de majoritatea oamenilor. In multe cazuri insa, o vacanta poate sa implice si anumite responsabilitati. Cei care au animale de companie sau cei care au copii mici trebuie sa gaseasca o solutie cat mai buna pentru a le oferi si acestora o vacanta cat mai frumoasa. In cazul copiilor este destul de simplu sa gasesti o solutie pentru a-i lua cu tine, in cazul animalelor insa, este mai complicat. Cat de bine este pentru animal sa mearga cu tine in vacanta? Parerile sunt impartite. Unii considera ca cel mai bine este sa lasi animalul acasa, in grija unui vecin sau a unei rude, in timp ce altii nu considera ideea de transport animale de companie international sau national o problema. Ceea ce este cert insa, este ca ambele variante vin cu neajunsuri. IN cazul in care lasi animalul acasa s-ar putea sa ii fie dor de tine si sa fie trist iar in cazul in care il iei cu tine, este posibil sa sufere din cauza transportului. Atat pisicile cat si cainii pot sa se simta rau in momentul in care merg distante mari cu masina sau cu avionul. De asemenea, daca te hotarasti sa le transporti international ai nevoie de o multime de vaccinuri, analize si acte pentru ele.

Cum sa transporti cat mai sigur animalul in strainatate?

Daca te-ai hotarat sa iei animalul cu tine in vacanta, cel mai simplu pentru tine este sa apelezi la o firma de transport special dedicata animalelor. Una dintre cele mai bune firme de acest gen este www.transport-animale.net. Avantajele pe care le ai optand pentru o astfel de firma sunt majore:

  • Primesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a face transportul extrem de simplu;
  • Animalul va fi transportat intr-un mediu sanatos pentru el si va avea tot spatiul necesar pentru a fi transportat in mod confortabil;
  • Trecerea granitei este facuta mult mai facil de catre o companie specializata in transportul de animale;
  • Formalitatile sunt facute de catre aceasta firma, iar timpul pierdut pentru tine este zero.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand pleci cu animalul in vacanta? Nu este suficient sa asiguri transportul pentru o calatorie cu animalul de companie. De asemenea, trebuie sa te asiguri ca unitatea de cazare pe care ai ales-o accepta patrupede. Daca dispune de un loc special pentru caini si pisici, este cu atat mai bine, in conditiile in care vei avea nevoie si de timp special pentru tine si nu vei putea sa iei animalul in toate obiectivele turistice sau in restaurante. Pregatirea unei vacante in compania patrupedului tau este, asadar, o provocare, insa daca reusesti sa pleci cu el poti sa ii oferi si lui o vacanta memorabila.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.