Cabluri HDMI livrate la domiciliu

0

Telemunca a devenit o realitate a anilor: 2020, 2021 la care nimeni nu s-ar fi gandit cu 3-4 ani in urma. Oamenii calatoreau pretutindeni fara sa se teama si se duceau cu drag la serviciu, pana cand virusul a bulversat existenta tuturor.

Se organizau petreceri, concerte si aniversari, lumea nu se temea sa se imbratiseze si oamenii isi intindeau mana si stateau aproape unul de celalalt.

La inceput, profesorii, elevii si parintii au crezut ca este o gluma si ca scolile nu pot fi inchise. Apoi s-au bucurat cand a inceput telescoala si in acest fel, elevii nu au pierdut accesul la cunostinte.

Pentru profesori a fost dificil, fiindca au invatat din mers cum sa utilizeze platformele si sa gaseasca solutii sa faca lectiile atractive si elevii sa inteleaga explicatiile.

Profesorii de fizica, de chimie si de matematica au nevoie de tablete magnetice si de cabluri HDMI pentru a transfera imagini, simboluri si ecuatii. Cablurile obisnuite transfera mult prea incet informatiile, iar profesorul se afla in criza de timp, mai ales ca multe dintre platforme nu permit ca durata unei ore de curs sa fie mai mare de 40 de minute.

Omul zilelor noastre, mare si priceput utilizator al dispozitivelor, are nevoie de accesorii si periferice de cea mai buna calitate si stie de unde le poate comanda.

Cablu Type C la HDMI, C20ch Spigen, 2 M, negru costa 110 lei si pot conecta telefoanele inteligente la monitoare pentru transferul de date sau pentru a putea vedea anumite imagini marite.

Acest produs este 100% original si are o lungime convenabila, de doi metri, care permite actionarea de la distanta.

Acest cablu are functie duala de redare video-audio, prin urmare si filmulete de pe telefon pot vizionate pe ecran mare.

Un alt avantaj pe care il are acest produs este compatibilitatea cu mai multe sisteme de operare.

Multe dintre cablurile care pot fi comandate de pe site-ul magazinului au conectori placati cu aur, iar in structura lor se afla cele mai bune materiale: cupru, zinc, crom si fire de bumbac menite sa suporte o viteza asa de mare si sa asigure o conectivitate de calitate premium.

Cablu 8K 4 K HDMI 2.1, 3M, negru suporta afisaj de tipul 3 D, pretul acestui produs fiind de 175 de lei. Calitatile sale sunt generate de calitatea materialelor si de lungimea generoasa, in plus este compatibil cu zeci de dispozitive si sisteme de operare.

Din acest magazin se pot cumpara si cabluri avand o lungime de 5 metri.

Adaptor display wireless Baseus Meteorite Shimmer HDMI 4K permite ca materialele de pe un dispozitiv sa fie proiectate pe doua ecrane diferite.

A doua categorie de produse este cea a incarcatoarelor care ajuta ca telefoanele sa fie utilizate si cand bateria se descarca.

Kit incarcare auto Dudao 2x USB 2.4A încărcător + 3in1 Lightning / Tip C / cablu micro USB este produsul pe care ar trebui sa il aiba in masina fiecare familie, fiindca in prezent, in fiecare familie exista doua-trei telefoane mobile, mai multe tablete si laptopuri.

Dispozitivul permite incarcarea simultana a doua dispozitive protejandu-le.

Un astfel de incarcator auto costa 52 de lei.

Bateriile externe permit incarcarea mobilelor si in cort sau in afara masinilor si departe de surse de electricitate.

17 modele de baterii externe stau la dispozitia celor care au nevoie de aceste produse care mentin autonomia mobilului si in conditii dificile. Ele sunt utile si cand sunt avarii la reteaua de electricitate, daca posesorii lor le mentin incarcate.

Nevoia de casti este la fel de mare, fiindca in prezenta celor din familie cineva isi doreste sa:

-asculte muzica fara sa deranjeze.

-sa participe la diferite cursuri online.

-sa ia lectii de limbi straine.

-sa asculte filme sau teatre in limba romana.

Castile sunt usor de utilizat si rezistente, iar cele performante reduc pana la anularea zgomotele din fundal.

Dispozitiv anti-pierdere Baseus Intelligent T2 – albastru ajuta la gasirea cheilor pierdute sau a telefonului mobil in cel mai scurt timp posibil.

El face minuni, desi cantareste 5 grame si costa 71 de lei. Iubitorii de tehnologie trebuie sa isi rezerve timp si sa analizeze atent toate produsele din acest magazin. Multe dintre ele sunt revolutionare si absenta lor din casa utilizatorilor de internet este nejustificata.

Sute de produse care au rolul de a securiza telefoanele, de a le imbunatati performantele sau de a le face mult mai interesante sunt la un click distanta. Este suficient sa fie puse in cosul virtual si sa se completeze corect formularul de comanda si in cel mai scurt timp vor putea fi folosite.

Huse, cabluri, carduri de memorie, bratari fitness usureaza mult munca omului si au grija de confortul si de securitatea acestuia.

Omul isi da seama ca are nevoie de cablu de date sau de baterie externa si regreta faptul ca a avut la dispozitie aceste produse utile, dar a ezitat sa le comande.

Este adevarat ca magazinul prezentat mai sus livreaza produsele alese de cumparator in cel mai scurt timp posibil, dar este bine ca fiecare persoana sa aiba la indemana aceste produse pe care sa le foloseasca la timpul potrivit.

Intarzierile sunt nefaste, fiindca oamenii traiesc in era planificarii, a programarii pentru a economisi timpul.

De aceea s-au inventat cabluri de date performante, casti care anuleaza zgomotele din fundal, baterii externe si incarcatoare auto, ceasuri inteligente si dispozitive pentru gasirea obiectelor pierdute de care este mare nevoie.

Multe dintre aceste produse sunt originale si vin in ambalaje originale, iar preturile sunt accesibile tuturor.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.