București, „capitala“ implantului dentar! Iată cum te asiguri că ai ales o clinică de top!

0

Tratamentul cu implant dentar reprezintă una dintre cele mai sofisticate și, în același timp, mai eficiente proceduri apărute în domeniul medicinii stomatologice în ultimele decenii. Pacienții români și în primul rând cei din București au șansa de a urma astfel de proceduri revoluționare chiar la ei acasă.

Cauți o clinică de top? Ascultă-i pe cei care deja s-au tratat acolo!

Cea mai bună dovadă a calității serviciilor de care poți să ai parte în România este reprezentată de mărturiile oferite de pacienți care au recurs la procedura de inserare a unui implant dentar. În unele cazuri, ei au parcurs mii de kilometri, au străbătut întregul continent sau chiar au traversat oceanul pentru a avea parte de un tratament într-o clinică de top din București. Iată cum descriu, cu propriile cuvinte, astfel de experiențe!

Doamna Elena Pagu din București a beneficiat de tratamentul cu implant dentar la vârsta de peste 90 de ani și a fost deplin mulțumită/ Iată declarația pe care a oferit-o îndată după intervenția chirurgicală: „Trebuie să fii foarte norocos să poți beneficia la vârsta de 92 de ani de o asemenea lucrare! Nu m-a durut absolut nimic, m-aș duce chiar acum pe jos să fac un antrenament, așa de bine mă simt! Este o tehnică cum nu mi-am închipuit că poarte să existe. E perfecțiunea!“.

Soții Petruța s-au întors acasă tocmai din Canada, special pentru a beneficia de un tratament cu implant dentar de cea mai bună calitate. La rândul lor, au recunoscut că au toate motivele să se felicite pentru decizia luată: „Aici am descoperit niște oameni calzi, care oferă servicii nemaipomenite. Am venit fără nici un pic de teamă și, într-adevăr, nu m-a durut absolut nimic! La un moment dat, chiar am avut tendința să adorm în timp ce se lucra. Extraordinar, nu-mi închipuiam că poate fi așa!“.

Domnul Martinuț, din Austria, vorbește la rândul său în termeni elogioși despre experiența de care a avut parte în capitala României: „Sunt foarte surprins că a mers așa de repede! Nu mă așteptam să nu simt nimic. Nu am dureri, nu sunt umflat, totul a decurs așa cum am vrut eu! Și vă mai spun că o să-mi fac și partea de jos peste câteva luni!“.

implant dentar

Experiență în domeniu și medici bine pregătiți

Toate aceste mărturii le aparțin unor pacienți ce au ales tratamentul cu implant dentar în clinica Dental Premier din București. Aici au fost tratate, în ultimii ani, peste 21 000 de persoane. S-au realizat peste 3 500 de reabilitări totale și peste 23 700 de implanturi inserate cu succes!

Una dintre explicațiile succesului – alături de utilizarea unor echipamente performante, de ultimă generație – este reprezentată de calitatea medicilor care lucrează aici. Spre exemplu, dr. Anca Rusu este specialist în chirurgie dento-alveolară și în implantologie. A obținut locuri fruntașe atât la admiterea la Facultatea de Medicină Dentară, cât și la concursul național de admitere în specializarea Chirurgie. Apoi, a participat la multiple cursuri și congrese de specialitate în România, Franța, Germania, Anglia, Italia, Egipt sau Statele Unite ale Americii.

Alege clinica Dental Premier și medici de top vor utiliza aparatură revoluționară pentru un tratament cu implant dentar de cea mai bună calitate, care îți va readuce zâmbetul pe buze și îți va îmbunătăți calitatea vieții!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.