Asociatia Furnizorilor Casei Regale a Romaniei acorda diploma de excelenta lui Iustin Paraschiv pentru produsele La Provincia

0

Performanța profesională și calitatea superioară a produselor La Provincia, au fost premiate în cadrul celei de-a șaptea ediții a Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României.

Evenimentul a avut loc într-un cadru elegant, în incinta hotelului InterContinental Athénée Palace, în seara memorabilă a zilei de 9 mai 2023. Cu onoarea prezenței Alteței Sale Regale Principele Radu, evenimentul a fost un moment deosebit în care excelența și performanța au fost sărbătorite într-un cadru cu adevărat regal.

Diploma de excelență confirmă nu doar dedicarea și pasiunea companiei Carmistin, ci și angajamentul de a oferi oamenilor calitate superioară în fiecare produs. Prin urmare, această recunoaștere este o confirmare a faptului că firma Carmistin este într-adevăr la înălțimea excelenței în industria alimentară și continuă să stabilească standarde înalte pentru toți furnizorii din domeniu.

La Provincia, reprezentata de Iustin Paraschiv, a primit diploma de excelenta din partea Asociației Furnizorilor Casei Regale a Romaniei

Iustin Paraschiv, fondatorul și președintele companiei Carmistin, este omul din spatele acestei recunoașteri excepționale. Prin viziunea și angajamentul său în a oferi produse de cea mai înaltă calitate, el a reușit să transforme Carmistin într-un nume de referință în industria alimentară.

Cu pasiune și determinare, omul de afaceri Iustin Paraschiv a condus compania către excelență, punând accentul pe inovație și respectarea celor mai riguroase standarde de calitate. Sub conducerea sa atentă, Carmistin a devenit un exemplu de muncă, dedicare și performanță în industria alimentară, reușind să se impună prin produse sănătoase și inovație constantă.

Prin abordarea sa orientată către calitate și atenția acordată detaliilor, antreprenorul Iustin Paraschiv a creat o cultură a excelenței în cadrul companiei, inspirând și motivând întreaga echipă să își depășească limitele și să atingă noi standarde de performanță.

Prin acordarea diplomei de excelență din partea Asociației Furnizorilor Casei Regale a României lui Iustin Paraschiv, se recunoaște și se validează angajamentul său constant de a furniza hrană sănătoasă și de înaltă calitate.

Pentru noi, echipa Carmistin, este o mare onoare această recunoaștere a muncii și dedicației în slujba consumatorilor noștri. Mulțumim pentru apreciere Asociației Furnizorilor Casei Regale a României, asigurându-i că pentru Carmistin va rămâne mereu un privilegiu să producă hrană sănătoasă pentru oameni”, a declarat Iustin Paraschiv, fondatorul și președintele companiei Carmistin.

Compania Carmistin onorată cu diploma de excelență: O dovadă a calității superioare și a performanței în industria alimentară

Companiei Carmistin i-a fost oferită o distincție deosebită, diploma de excelență, de către Alteța Sa Regală Principele Radu, în semn de apreciere pentru tot ceea ce a realizat în industria alimentară.

Ca parte a tradiției Asociației Furnizorilor Casei Regale a României de a răsplăti simbolic entități de afaceri din țara noastră, această recunoaștere aduce în prim-plan rezultatele remarcabile obținute de Carmistin în domeniul său de activitate.

Această recunoaștere este o dovadă clară a calității superioare și a performanței profesionale pe care Carmistin le-a demonstrat în industria alimentară. Diploma de excelență primită reprezintă un semn al respectului acordat brandului și al valorii aduse industriei alimentare. Prin această recunoaștere, Carmistin devine parte a unei tradiții de excelență și răsplătire simbolică pentru performanța profesională și calitatea produselor sale.

În spatele acestei recunoașteri excepționale se află o echipă dedicată și un lider vizionar – Iustin Paraschiv, fondatorul și președintele companiei Carmistin. Sub conducerea sa iscusită, Carmistin a reușit să se dezvolte constant, să inoveze și să se adapteze schimbărilor pieței.

Carmistin: Definind standardele de excelență în industria alimentară

Cu o istorie bogată și o tradiție de excelență, compania Carmistin este poziționată în prezent între primii trei producători de alimente din România. De-a lungul anilor, aceasta și-a consolidat reputația prin investiții semnificative în oameni talentați, produse calitative, servicii de înaltă performanță și tehnologii inovatoare.

Fiecare produs aflat sub umbrela Grupului Carmistin este rezultatul unor eforturi susținute, atenției acordate detaliilor și pasiunii pentru calitate. Prin combinația de tradiție și inovație, Carmistin aduce pe piață produse alimentare de excepție, ce îmbină gustul autentic cu valoarea nutritivă și calitatea superioară.

Compania respectă cele mai înalte standarde de siguranță alimentară și se angajează să ofere produse proaspete, sănătoase și conforme cu cerințele consumatorilor. Prin investiții în cercetare și dezvoltare, Carmistin inovează în permanență, aducând pe piață produse noi și îmbunătățite care să răspundă nevoilor și preferințelor oamenilor.

Cu o viziune orientată către calitate și un angajament ferm în a oferi produse sănătoase și gustoase, Carmistin rămâne un reper al excelenței în industria alimentară, contribuind la bunăstarea și satisfacția consumatorilor săi.

Prin recunoașterea primită, Carmistin devine un model pentru alte companii din industria alimentară, inspirându-le să urmărească excelența și să ofere produse de înaltă calitate. Diploma de excelență obținută de Carmistin demonstrează că strategia companiei orientată către calitate și inovație este de succes și că dedicarea și eforturile ei de a satisface nevoile consumatorilor nu trece neobservată.

Cu un astfel de angajament și viziune, Carmistin continuă să se poziționeze ca un etalon al excelenței, contribuind la o viață mai sănătoasă a oamenilor și la evoluția durabilă a industriei alimentare.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.