Amsterdam, Amsterdam…! De-aia n-am, de-aia n-am…!

0

Mergea vorba prin targ ca s-a deschis primul restaurant indonezian in Bucuresti; deschis la etajul Amsterdam Cafe! Bine, bine, hai sa incercam, desi referintele erau palide (doar comunicate de presa de la Amsterdam cu anuntarea deschiderii si cateva preluari ale lor prin cateva site-uri cu content mediocru).
18:30 Amsterdam Cafe, seara mohorata de duminica in centrul istoric. Inauntru atmosfera destul de lenesha, cativa studenti tragand de-o cola sau cafea, doi olandezi (pereche, barbat+femeie), cu mutre de instalatori galagiosi, si cam atat.
Intreb la bar daca restaurantul indonezian e deschis; raspunsul politicos si prietenos ma anunta ca trebuie sa mai astept juma de ora, dar sunt invitat sa iau loc la bar si sa beau ceva pana se ridica mira la Bojo.
Zis si facut, iau un scaun in fund si cer un fresh de portocale, obsesia mea cand sunt cu masina si nu pot consuma Campari. Raspunsul: nu avem!
Bineeee, zic, da-mi meniul, sa-mi aleg altceva.
Primesc meniul, il consult scurt si aleg: Honey Bee (un cocktail dulce, cu miere, tocmai bun de scos acreala asteptarii din oase). Il cer.
Raspuns: nu avem!
Ma mai uit pe meniu putin si cer Green Apple.
Raspuns: nu avem! Ddeja barmanul parea usor agasat… Si exclama fara pici de entuziasm: aaa, doriti cocktail!?
As fi vrut, zic eu amuzat, dar daca e deranj, lasa! Cafea Nine o’clock aveti?
Raspuns: nu! Si deja da ochii peste cap, probabil blestemandu-si inspiratia de a ma fi invitat sa astept la bar pana deschide restaurantul. 🙂
Bine, zic razand, da-mi o apa plata!
Se insenineaza brusc si ma intreaba vesel, parca dand din coada: doriti si lamaie? :))


More to come! Joi veti putea citi continuarea (review-ul minunatului restaurant Bojo)! 🙂


Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.