A 8-a editie a targului Angajatori de TOP continua online

0

Sambata, 24 aprilie,  s-a incheiat a 8-a editie a targului de cariera destinat tinerilor profesionisti: Angajatori de TOP.
 

Pentru candidatii care nu au reusit sa vina la Sala Palatului, evenimentul continua online pana la sfarsitul lunii mai pe hipo.ro. Candidatii pot gasi pe portal informatii despre companiile participante si oferta de locuri de munca. Pe site-ul targului exista o sectiune speciala, cu programele de internship din aceasta primavara si un ghid de cariera cu sfaturi utile.

In traditia evenimentului, studentii in ani terminali, masteranzi, specialisti au venit in numar mare la Sala Palatului, interesati de tendintele pietei muncii in aceasta perioada, dar si de ofertele concrete de angajare.

70 de expozanti au ofertat peste 1 600 de joburi: programe de management trainee si internshipuri, pozitii deschise pentru junior, seniori sau candidati cu experienta de management. In cele 2 zile de targ, peste 16 000 de vizitatori au trecut pragul evenimentului – vineri, 23 si sambata 24 aprilie, pana la ora 17.00.
Selectia aplicatiilor si derularea interviurilor preliminare vor avea loc incepand cu aceasta saptamana, urmand sa informam si cu privire la numarul aproximativ de angajari concrete in urma participarii la targ.
 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.