Zob canta in deschiderea Bloodhound Gang

0

Trupa Z.O.B. va canta in deschiderea concertului pe care cei de la The Bloodhoung Gang il sustin pe 15 martie, in Clubul Silver Church din Bucuresti.
Evenimentul este prezentat de Jagermeister si organizat de Events.
Concertul incepe de la ora 21.00, iar accesul in club este permis de la ora 20.00.

Veteranii punkului romanesc, Z.O.B. canta sub acest nume si in aceasta formula inca din 1993, an in care au inceput sa atraga atentia publicului: primul concert, prima inregistrare, prima aparitie TV. Inevitabil, au venit si primele aparitii pe disc. Mai intai, in `94, un EP split cu Ura de Dupa Ura (editat pe vinil), si doi ani mai tarziu, primul album, “Parodisiac” (pe caseta). Au urmat: III (2000), Telenovelas (1998), Printre Nori (2004) si Zulu Oscar Bravo (2009). Ultimul material discografic semnat de Z.O.B., „Zulu Oscar Bravo” este un album matur, asezonat cu o doza masiva de umor si o atitudine punk sanatoasa. Albumul contine 13 piese si este rezultatul a doi ani de munca intensa.

 

The Bloodhound Gang si Z.O.B. promit sa genereze haos cu responsabilitate la Silver Church. Alaturi de ei, Jagermeister, bautura perfecta pentru petreceri reusite, va aduce umorul si sarcasmul „la purtator”, fara de care show-ul „trash” al celor doua trupe ar avea… un pic mai putina savoare. Cum muzica buna se acompaniaza cu o bautura cool, shot-urile reci ca gheata de Jagermeister vor asigura garantat atmosfera intreaga seara.

 

Mai multe informatii despre concertul The Bloodhound Gang pe GoingOut.ro.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.