Vita de Vie deschide concertul Gary Moore la Ciuc Summer Fest

0

Vita de Vie va deschide concertul  lui Gary Moore in cea de-a treia zi de Ciuc Summer Fest, fiind cel mai recent nume confirmat in programul festivalului!
Ciuc Summer Fest va avea loc in perioada 16-18 iulie pe Stadionul de Atletism Iolanda Balas Soter din Bucuresti, printre artistii care vor mai urca pe scena alaturi de Vita de Vie numarandu-se Suie Paparude, Pink Martini si Faithless.

Vita de Vie, formata in prezent din Adrian Despot, Sorin Danescu, Sorin Tanase, Cezar Popescu si Adrian Ciuplea, este o trupa de rock alternativ care s-a afirmat pe scena muzicala autohtona nu doar prin stilul de muzica abordat, ci si prin profesionalism si promovarea unui puternic mesaj anti-playback.

 

De-a lungul carierei, Vita de Vie a imbinat muzica cu implicarea activa in diferite campanii sociale precum “Deschide-ti inima”, impotriva discriminarii persoanelor afectate cu HIV, si “Imi pasa” in colaborare cu Asociatia UpDown, pentru strangerea de fonduri si sensibilizarea publicului cu privire la problemele cu care se confrunta persoanele afectate de Sindromul Down.

Vita de Vie va concerta pe 18 iulie, in aceeasi zi cu Gary Moore, la Ciuc Summer Fest, biletele pentru fiecare zi a festivalului – 16, 17 si 18 iulie –  putand fi achizitionate online de pe myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.