Vara Magica revine la Ateneul Roman

0

Festivalul International “Vara Magica” editia a VI-a aduce la Ateneul Roman un nou regal de concerte de clasa internationala! 

Orchestra Romina de Tineret sub bagheta lui Cristian Mandeal va gira un nou concert al celei de-a sasea editii a Festivalului International “Vara Magica” in seara de 12 iulie, de la ora 19.30, la Ateneul Romin. Solistii serii vor fi Christoph Sietzen si Cvartetul Wave – percutie, iar programul va cuprinde Einojuhani Rautavaara  – Concert pentru percutie si orchestra, Avner Dorman – Concert pentru percutie si orchestra, Bizet/Shchedrin – Suita Carmen.

Aceste atractive lucrari ale literaturii romantice si moderne vor beneficia de versiuni pline de energie oferite de fenomenalii solisti ai serii, facind din programul serii o experienta artistica cu totul speciala. Pe scena se va afla elita tinerei generatii de muzicieni romini, care sub conducerea si formarea muzicala a dirijorului Cristian Mandeal a fost rasplatita de ovatiile publicului in marile sali de concert ale Europei.

Lanto Communication organizeaza a sasea editie a Festivalului International “Vara Magica” la Ateneul Romin din Bucuresti in perioada 5 iulie – 23 august 2017, concertele sunt organizate in fiecare Saptamana si prezinta pe afis formatii camerale, dar si orchestre simfonice precum Orchestra Romina de Tineret, Orchestra Nationala de Tineret a Olandei, Romanian Sinfonietta Orchestra si Orchestra Nationala de Camera a Moldovei, alaturi de celebri dirijori si solisti romini si straini. Cea de a VI-a editie a Festivalului „Vara Magica” reafirma forta PARTENERIATULUI prin care Lanto Communication ofera publicului sau o vara la standarde culturale europene. 

Sala Mare a Ateneului Romin va fi din nou gazda primitoare a unui sir de evenimente artistice de nivel international.

 

Sub patronajul Primariei Municipului Bucuresti

 

Info suplimentare:

https://www.facebook.com/FestivalulVaraMagica/

           

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.