Valea Regilor ori Cafeneaua Egipteana

0

Daca nu esti un cunoscator prea bun de locuri unde se poate fuma narghilea, cand auzi de Valea regilor sau de Cafeneaua Egipteana zici k sunt doua locuri diferite.
Pana nu demult asta credeam si eu deoarece una este situata langa Banca Centrala a Romaniei (pe Calea Victoriei) iar cealalta langa Politia Capitalei (Str Domnita Anastasia)…Si cum numai in Valea Regilor mergeam la o pipa am zis ca nu are sens sa incercam sa vedem cum este si in alta parte, ca de asa e romanul, cand ii place un loc ramane fidel acelui loc fara sa incerce si altceva nou si posibil mai bun.
Atmosfera din Valea regilor este frumoasa iarna dar in special vara cand in pasajul in care este situata, sunt scoase mese afara si cum te aproprii simti mirosul diferitelor arome de narghilea in aer. Singurul lucru care ne-a facut sa incercam si altceva a fost nesimtirea noilor ospatari dupa care stateai vreo ora sa ti se ia comnada si inca 30 de minute ca sa ti-o aduca, pe care de cele mai multe ori o incurcau sau uitau sa ti-o aduca intreaga.
Cand ceri nota de plata ramai surprins sa vezi ca desi tu ai baut doar o apa si pe nota ai trecute 2 deoarece ospatarul ”asa isi aduce aminte”…Rabda omul ce rabda dar are si el o limita.
Asa am ajuns sa incercam si Cafeneaua Egipteana. In prima faza am intrat cu o oarecare retinere ca daca nu ne place, noi unde mergem sa fumam narghilea…Spre marea noastra surpindere inca de la inceput totul parea familiar…mesele si scaunele erau ca in Valea regilor, meniurile semanau si ele de la distanta.
Dupa ce ne-am ales masa la care urma sa stam (are 3 nivelele – parter,etajul 1 si etajul 2..deci ai de unde sa alegi) am remarcat ca meniurile nu semanau ci ca erau identice cu cele din Valea Regilor. Atmosfera e cam la fel, muzica pe care o auzi in surdina merge perfect cu starea de spirit pe care o ai cand fumezi o narghilea cu prietenii, ospatari sunt draguti, rapizi in luarea si aducerea comenzilor si nota de plata vine exact cu ce ai consumat!
Aromele de narghilea sunt mai multe decat in Valea Regilor si ai de unde sa alegi!!! Va recomand cu drag sa incercati si Cafeneaua Egipteana daca nu ati fost inca e mult mai frumos!!! 


     Ama


Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.