Vacanta in Turcia, pe primul loc in preferintele turistilor romani

0

Turcia este una dintre cele mai de succes destinatii turistice ale verii 2019 , si nu numai. De ce este vacanta in Turcia, pe primul loc in preferintele turistilor romani? Iata cateva din motivele acestei alegeri.
Serviciile si facilitatile all inclusive oferite de hoteluri includ diverse activitati pentru timpul liber, pentru care turistii nu trebuie sa mai plateasca nimic in plus la pachetul de vacanta. Asa sunt Kids Cluburile, locuri special amenajate pentru copii, cu personal calificat. Doua hoteluri care tin cont de acest lucru sunt Asteria Elite si Presa Di Finica. De asemenea, hotelurile ofera gratuitate la cazare pentru primii doi copii cu varste pana la 12 ani.
Ofertele de vacanta all inclusive pentru Antalya sunt foarte bine primite, deoarece in pretul a 419 euro per persoana sunt incluse cazarea la un hotel de 4 stele, zborul charter si asistenta turistica.Un atu in plus pentru familiile cu copii, il reprezinta faptul ca aceste hoteluri au propriile lor aquapark-uri.

 

Hotelurile din Turcia de 4 si 5 stele sunt numeroase, astfel ca patronii s-au vazut nevoiti sa le personalizeze, diferentiindu-le prin: servicii, pachete speciale, design, oferte de divertisment etc.
Adam&Eve este unul dintre hotelurile din Turcia renumite pentru pachetele de vacanta tip honeymoon.
Hotel Ali Bey Manavgat, cu un design inspirat din arhitectura otomana si orientala, este un hotel de top pentru distractie.
Un hotel care si-a fidelizat clientii este Amara Club Marine, sat de vacanta pentru familii si copii, unde cei mici dispun de un mini club atractiv, cu foisoare si spatii de joaca, iar adultii pot lua parte la spectacole sau se pot relaxa la centrele de wellness si spa.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.