Va învăța ce să spună după ”Hello”! Alege cursuri de engleză pentru copii adaptate nivelului de cunoștințe

0

Consideri că știe engleză, însă, după fiecare ”Hello”, copilul tău ajunge să se blocheze și își găsește cu greu cuvintele? Înscrie-ți prichindelul la cursuri de engleză pentru copii, adaptate nivelului său de cunoștințe și vârstei.

Învățarea acestei limbi străine de la vârste cât mai fragede este un avantaj care aduce beneficii pe termen lung. Cu cât este mai mic, cu atât copilul va deprinde o mai bună fluență în exprimare, își va forma o bază solidă de cunoștințe și va avea un accent nativ.

Indiferent de vârsta pe care o are, comunicarea este esențială pentru copil, așa că ajută-l să dărâme bariera lingvistică și să se poată exprima și face înțeles în a doua cea mai vorbită limbă din lume. Centrul de limba engleză Flying Colours este alegerea ideală pentru a-l ajuta pe copil să învețe să comunice în engleză, într-un mediu prietenos și profesionist.

În cadrul acestui centru, puștiul tău va participa la cursuri de engleză predate cu ajutorul unor metode creative, astfel încât să facă învățatul cât mai relaxant, distractiv, modern și eficient. Copilul își va dezvolta abilitățile de comunicare în limba engleză pe cele 4 niveluri: scris, vorbit, citit și ascultat. Astfel, dincolo de dezvoltarea unei abilități de comunicare, cel mic va fi pregătit pentru promovarea cu succes a examenelor de engleză Cambridge, YLE, KET și PET (care echivalează și admiterea la clasa a IX-a bilingv).

cursuri engleza copii

Aceste cursuri engleza copii se desfășoară în grupe de 8 – 10 copii, suficienți de mulți pentru a asigura un program educațional interactiv și suficient de puțini pentru a putea beneficia cu toții de atenția profesorului.

În cadrul activităților de role play organizate la astfel de cursuri de engleză pentru copii, cel mic va avea oportunitatea de a-și exersa abilitatea de a comunica și de a răspunde spontan întrebărilor situaționale. De asemenea, jocurile de role play îi vor oferi posibilitatea de a câștiga încredere în sine și în abilitatea lui de a se exprima în limba engleză.

Pentru ca cel mic să nu se simtă stânjenit sau intimidat de evoluția celorlalți copii, acesta va fi repartizat într-un grup de același nivel de limba engleză. Evaluarea nivelului se face gratuit, în momentul înscrierii la cursuri de engleză pentru copii. Un alt criteriu de formare a grupurilor de studiu îl reprezintă și vârsta. În cadrul centrului de limba engleză, se organizează cursuri pentru copii preșcolari (începând de la vârsta de 4 ani), copii clasele I – IV și clasele V – VIII.

Comunicarea este o artă, iar comunicarea într-o altă limbă este mai mult decât un atu, este o necesitate. Oferă-i copilului tău avantajul de a-și însuși abilitatea de a comunica în limba engleză la fel cum o face în limba română. În plus, în cadrul acestor cursuri, puștiul va avea ocazia de a cunoaște copii de aceeași vârstă cu el și cu aceleași hobby-uri. Astfel, dincolo de învățarea unei limbi străine, va învăța să lege prietenii, bazate pe interese și pasiuni comune.

Intră pe FlyingColours.ro și consultă oferta completă de cursuri engleză copii. Solicită o evaluare de nivel pentru copil și alege varianta cea mai potrivită pentru stadiul lui de cunoștințe. Astfel, ”Hello” va fi începutul unei conversații, nu finalul ei!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.