Un remarcabil romancier, Peter Esterhazy, oaspete al Hotelului Residence

0

Residence Hotels anunta, printr-un comunicat de presa, ca il va gazdui pe Peter Esterházy pe parcursul vizitei sale la Bucuresti, cu ocazia lansarii la Bookfest a volumului premiera “La inceput eram un om normal”.

Cu umorul lui acid si autoironia sfichiuitoare, Péter Esterházy vorbeste despre puternica lui relatie cu limba, despre ambigua conditie de scriitor in comunism si postcomunism, despre viata publica si existenta personala. Si, cu maxima luciditate, despre literatura.“ (Iulia Popovici)

Peter Esterházy este unul dintre cei mai proeminenti scriitori ai literaturii maghiare, cunoscut ca lider al asa numitei generatii de mijloc, nascut intre al doilea razboi mondial si revolutia din octombrie 1956.

De-a lungul carierei sale, Peter Esterházy a generat controverse privind calitatea si modul de interpretare a operei sale, dar nu exista nici o indoiala ca a reusit de unul singur sa schimbe directia fictiunii maghiare prin respingerea conventiilor traditionale ale prozei narative in favoarea tehnicilor de lingvistica si stilistica a postmodernismului literar.


Hotelurile Residence din Bucuresti sunt rezultatul unei investitii 100% romanesti. Situate in zona rezidentiala de langa Arcul de Triumf, hotelurile Residence Arc de Triomphe si Residence Domenii Plaza au gazduit de-a lungul timpului personalitati de elita, de la inalti diplomati, politicieni, pana la oameni de cultura si actori cu recunoastere internationala.

Printre colaboratorii Hotelului Residence se numara companii nationale si internationale de prestigiu, ambasade si consulate, ministere, banci, camere de comert internationale, tour-operatori si birouri de turism, case de productie cinematografica de renume, trusturi media etc.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.