Un nou motor biturbo pentru Porsche 911 Carrera

0

Porsche 911 Carrera cu un motor biturbo, aceasta este noua noutate din partea companiei producatoare. Este asteptat de multa vreme acest motor biturbo, iar astazi, aveam informatia oficiala. 911 Carrera a fost putin revizuit estetic, dar nu aduce multe modificari majore. Majoritatea companiilor care au modele de lux in lista si sunt autoritare fac schimbari la partea de motorizari pentru consum mai mic sau norme de poluare Euro 6.

 

Cea mai mare noutate pentru Porsche 911 Carrera este motorizarea si aparitia unui agregat mic, dar si turbocompresoarele. O sa vedem in scurta vreme mai multe masini legendare Porsche cu motorizari modificate. Acum se pune foarte mare accent pe poluare, cu cat o masina polueaza mai putin cu atat are un succes mai mare si este bine vazuta de catre cei care vor sa-si cumpere o masina.

 

Nu se prea regasesc multe imbunatatiri sau modificari la Porsche 911 Carrera, dar am observat modificari importante la partea de design, micute dar sunt. In principal nu a fost nimic modificat, decat imbunatatit. Aici putem mentiona luminile de zi care sunt in patru puncte, lamelele verticale ale capotei din spate precum si blocurile optice care au lumina de stop in patru puncte. Modelul nou dispune de un sistem inteligent numit Porsche Communication Management, un sistem de dotare standard ce vine cu fiecare model, acesta are conectivitate web si se poate conecta si telefeonul cu usurita, dar sa nu uitam ca dispune de un touchscreen multipunct.

 

Datorita motorului biturbo consumul scade semnificativ, vechiul model flat six era de 3,4 litri, iar noul model cu motorizare biturbo este de 3,0 litri. Vine in doua versiuni de motorizare, una de 370 cai putere, iar cealalata de 420 cai putere. Datorita noilor imbunatatiri, Porsche garanteaza o scadere a consumului de pana la 10 procente la o medie calculata de 7,4 litri pe 100/km si emisii reduse pana la 169 grame per kilometru.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.