Triage

0

Filmul Triage (Triaj) este povestea fotoreporterului de razboi Mark Walsh (Colin Farrell), care pleaca impreuna cu prietenul sau, David, in Kurdistan, pentru a furniza editoarei lor imagini graitoare ale conflictului armat dintre kurzi si irakieni.
In vreme ce David decide sa se intoarca la sotia lui insarcinata, Mark ramane in zona de conflict si este grav ranit, fiind salvat de catre excentricul doctor Talzani, care a improvizat un spital in corturi si in pesteri si care isi impusca pacientii irecuperabili.

 

Intorcandu-se acasa, Mark afla cu surprindere ca David nu a mai ajuns in SUA, ci a disparut, iar el insusi ar putea detine cheia solutionarii acestui mister.
Fiind atat de traumatizat incat ramane paralizat pe fond psihosomatic, bantuit de cosmaruri ingrozitoare, Mark este tratat de psihiatrul Joaquin Morales , nimeni altul decat bunicul partenerei sale de viata, Elena.
Intre Elena si Joaquin exista o tensiune generata de faptul ca batranul a fost un sustinator al generalului Franco in timpul Razboiului Civil din Spania, iar nepoata nu il poate ierta pentru actiunile sale indreptate impotriva loialistilor spanioli.

Regie: Danis Tanovic
Durata: 99 min
Gen: Drama, Mister
Distributie: Sandra Ni Bhroin, Branko Djuric, Nick Dunning, Myia Elliott, Colin Farrell.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.