Tendinte in moda feminina 2010

0

Pentru vara anului 2010, tendintele in moda feminina sunt clar conturate: un melanj de stiluri, culori si piese vestimentare, totul pliat pe personalitatea fiecareia.
 

Inspirate probabil din moda masculina, unde sunt in mare voga sezonul acesta, bluzele fosforescente devin un must have al garderobei  estivale.

Pentru cele care nu doresc sa iasa atat de tare in evidenta, iile raman in top, indiferent ca sunt inspirate din portul nostru traditional sau au origini orientale.
Pantalonii in stil army revin in moda 2010 ca tendinta a sezonului estival, in combinatie cu bluze sau topuri de culoare uni.

Reinviind moda feminina a vremurilor apuse, designerii impun rochia stil vintage, vaporoasa, din matase, cu imprimeuri florale sau geometrice.
 

Si, pentru ca am vorbit de imprimeuri, cea mai noua tendinta a modei feminine din vara lui 2010 este bird-printul. Stoluri intregi de pasari par sa stea foarte linistite pe tricouri, rochii sau chiar genti. Cumpararea unei piese vestimentare cu un asemenea imprimeu reprezinta o investitie sigura, pentru ca el se va regasi si in moda sezonului viitor.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.