Teatrul Tandarica la Ramnic Fest

0

Teatrul de Animatie Èšandarica participa cu spectacolele Omul de zapada care voia sa intalneasca soarele si Visul unei nopti de vara, la cea de-a VII-a editie a Festivalului de Teatru Ariel Ramnic Fest, organizat de Teatrul Municipal Ariel Ramnicu Valcea.

 

Omul de zapada care voia sa intalneasca soarele, in regia lui Ioan Brancu, cu o scenografie realizata de Marian Sandu si cu muzica semnata de Cari Tibor, reprezinta “debutul” pe scena de la Èšandarica a lui Matei Visniec, cel mai jucat dramaturg roman, cu o piesa scrisa special pentru copii.  

 

Omul de zapada care voia sa intalneasca soarele este un poem plin de tandrete, de candoare si sensibilitate, care vorbeste despre prietenie, tristete, bucurie, speranta. Din distributia acestui spectacol  fac parte:  Ioan Brancu, Liliana Gavrilescu, Mariana Zaharia, Robert Trifan, Leonard Dodan.

 

Visul unei nopti de vara, spectacol dedicat adolescentilor si adultilor, este una dintre comediile romantice ale dramaturgului englez William Shakespeare, scrisa candva in mijlocul anilor 1590.

 

O piesa plina de senzualitate si erotism la care Cristian Pepino semneaza regia si scenografia, in vreme ce muzica este realizata de Kevin MacLeod. ”intr-un limbaj pe care il stapaneste cu gratie, Cristian Pepino reuseste un spectacol inventiv, bine dozat, bine jucat de intreaga trupa, (Mihai Dumitrescu, Andreea Ionescu, Simina Constantin, Roxana Visan, Cristina tane, Robert Trifan, Florin Mititelu, Leonard Dodan), cu ritm sustinut, cu multe gaguri, dar si cu momente de feerie “ Cristina Rusiecki.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.