Teatrul Masca anunță deschiderea stagiunii outdoor cu premiera spectacolului ,,PantOmenia”

0

Stagiunea outdoor se va deschide, Sâmbătă 22 mai, ora 20.15, cu premiera spectacolului ,,PantOmenia”, un spectacol de Anamaria Pîslaru.
Spectacolul se joacă în aer liber, în amfiteatrul de la sediul Masca (Bd.Uverturii, nr.14) în zilele de 22 și 29 mai, de la ora 19.00.

După o lungă perioadă online, Teatrul Masca anunță deschiderea Stagiunii Outdoor.

Spectacolele din stagiunea outdoor fac parte dintr-un proiect socio-cultural amplu, care are ca principal scop facilitarea accesului publicului din toate zonele de reședință ale Capitalei la actul cultural, Teatrul Masca fiind promotorul teatrului de stradă în România.

Folosind din plin mijloacele de expresie specifice actorilor, pentru care corpul devine un limbaj de sine stătător, ,,PantOmenia” spune într-un limbaj proaspăt, contemporan, o poveste despre lupta celor care sunt #diferiți. Călătoria personajului principal, Freya, este călătoria oricărei persoane pentru care #altfel înseamnă doar un alt mod de a citi, de a zbura, de a iubi.

,,PantOmenia” adaugă un element unic în teatrul românesc contemporan: masca larvară! Element fabulos de joc și compoziție, acest tip de mască cere o virtuozitate fără cusur de la actor, oferind în schimb posibilități inedite de expresie. Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar putea cineva să îți spună o poveste fără cuvinte, și totuși să îți transmită mai mult decât ar fi făcut-o cuvintele, atunci trebuie să vezi acest spectacol!

Din distribuția spectacolului fac parte actorii tineri ai Teatrului Masca, unii dintre ei fiind la noi în cadrul proiectului ,,Internship la Masca”: Cristina Panait, Sonia Kalman, Daciana Voinescu, Petru Marginean, Alex Cruceru și Anamaria Pîslaru.

Ținând cont de Hotărârea de Guvern nr. 550 din 14 mai 2021 pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 531/2021 care stabilește noi măsuri pentru susținerea spectacolelor în aer liber accesul este permis doar „pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen nu mai vechi de 24 de ore”.

Bilete pe www.mystage.ro și la Casa de bilete a teatrului. Mai multe informații pe www.masca.ro

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.