Targul National Imobiliar

0

Targul National Imobiliar (TNI) are loc in perioada 13 – 16 mai in cadrul Palatului Parlamentului – Sala Unirea. Este primul eveniment imobiliar din anul 2010. Tinand cont de situatia actuala a pietei de profil sunt asteptati un numar record de vizitatori, in cea mai importanta expozitie imobiliara.

Prin prisma colaborarilor cu organizatorii de targuri si expozitii din Austria, Franta si Spania, TNI deschide anul 2010 cu o manifestare expozitionala dedicata in primul rand segmentului de apartamente si oportunitati.

 

La Targul National Imobiliar sunt invitatate toate organizatiile, asociatiile si uniunile pietei imobiliare, atat din tara cat si din Europa.

 

Concretizarea activitatii de dezvoltare imobiliara, atat la nivel individual cat si prin prizma interconectarii cu autoritatile locale, va fi prezentata in cadrul TNI-apartamente.

 

Avand participare internationala si fiind alaturi autoritatea locala se pot pune bazele diversificarii  activitatii imobiliare si de constructii, inclusiv in sfera pareneriatului public-privat.

 

TNI-apartamente este un eveniment destinat marilor si micilor dezvoltatori, agentiilor imobiliare, finantatorilor si intermediarilor de credite.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.