Targ imobiliar

0

Primavara va intampina cu cele mai avantajoase oferte imobiliare la Palatul Copiilor din Bucuresti.

In perioada 5 – 7 martie 2010, editia aniversara a Targului Imobiliar PROJECT EXPO faciliteaza vizitatorilor accesul la consultanta gratuita din partea reprezentantilor institutiilor bancare, dar si accesul la promotii si oferte special concepute pentru acest eveniment imobiliar.

 

Publicul va lua contact cu varietatea de oferte imobiliare expuse de numerosii dezvoltatori prezenti si va beneficia de reduceri si promotii exclusiv concepute pentru perioada de desfasurare a Targului Imobiliar PROJECT EXPO.

In cadrul acestei editii aniversare se vor regasi oferte ce se pliaza si pe cele mai reduse bugete, dar si oferte ce se adreseaza segmentului de lux, acoperindu-se astfel intreaga paleta de nevoi a consumatorilor.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO prezinta cadrul perfect de achizitionare a unei locuinte prin simplificarea procedurii si reducerea semnificativa a timpului alocat acestui proces. Vizitatorii pot beneficia de consultanta de creditare pentru oferta dorita, cat si de serviciul de vizionari rapide pus la dispozitie de dezvoltatorii prezenti in cadrul acestui eveniment.

Pentru detalii si informatii suplimentare www.projectexpo.ro

Data/Ora: 5-7 martie

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.