Stiti ce este masajul tantric erotic?

0

Masajul tantric nu este un simplu masaj ci e ceva mai mult decat atat. Nu va ganditi ca ar fi vreo terapie miraculoasa pentru ca nu e. E pur si simplu, dupa cum ne spun vechii hindusi, o tehnica de a obtine placerea sexuala fara contact sexual. Masajul se aplica pe intreaga suprafata a corpului. Ca atare e ceva intim pe care ar trebui sa il practici acasa, intr-un spatiu familiar, impreuna cu partenerul vostru. Bineinteles ca daca sunteti suficient de dezinhibati puteti merge chiar la un salon de masaj erotic, in Bucuresti sunt o multime.

Rolul acestor tehnici nu e acela de a se ajunge la orgasm ci la stabilirea unui grad de intimitate superior, care poate ajuta ulterior viata sexuala a ambilor parteneri. Cei care cred in aceasta filozofie si o pun in practica nu ar fi de acord cu mine daca voi spune ca este o forma de preludiu, avansata, dar nu cred ca sunt departe de adevar. Nu urmareste neaparat o alta continuare ci este un exercitiu de sine statator.
Masajul tantric are origini vechi, in India. Nu e ceva nou chiar daca conceptul a ajuns in Europa de curand. Acesta a patruns pe batranul continent odata cu laicizarea societatii si cu exacerbarea dorintei de a experimenta mereu ceva nou. Religiile europene au privit tot timpul placerile carnale ca pe ceva infam. Nici astazi nu sunt putini cei care privesc acest tip de masaj ca pe ceva imoral.
Dincolo de toate prejudecatile, masajul tantric va permite sa experimentati. Se bazeaza mult pe contactul vizual sau pe sincronizarea respiratiei. De asemenea, va ajuta emotional si sa scapati de dezinhibitii. Masajul este benefic si pentru vindecarea anumitor boli pentru ca va incarca cu energii pozitive.
Pentru a fi eficient, trebuie invatate cateva tehnici inainte de a il practica pentru ca in timpul lui nu e tocmai placut sa luati o mica pauza pentru lectura. Daca unul dintre parteneri nu are suficienta rabdare sa invete, se poate merge cu usurinta intr-un salon care ofera printre servicii si masajul tantric.
Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.