Solistul Aerosmith, Steven Tyler, isi va publica autobiografia

0

Autobiografia solistului Aerosmith, Steven Tyler, „Does The Noise In My Head Bother You?” – va fi lansata la sfarsitul acestui an, in luna noiembrie.

Steven Tyler, intr-o forma maxima in ciuda celor 62 de ani impliniti, emana o energie debordanta atat pe scena, cat si si in spatele ei.
Pe 18 iunie, el promite fanilor sai din Romania un spectacol incendiar, care va cuprinde cele mai cunoscute hituri din repertoriul Aerosmith. Accesul la concert este permis incepand cu ora 18.00. In deschidere, timp de peste o ora, trupa Reamonn va incalzi atmosfera.

Volumul urmareste tineretea lui Steven in Bronx, influentele muzicale care au constituit inceputurile stilului Aerosmith si parteneriatul cu Joe Perry. Cartea descrie cresterea meteoritica a celei mai iubite trupe de rock americane, caderea si recucerirea culmilor rockului vreme de trei decenii. Muzica Aerosmith si viata lui Steven Tyler acopera o mare parte din paginile cartii: povestile de dragoste, relatia cu cei patru copii ai sai (inclusiv cu actrita Liv Tyler si scriitoarea Mia Tyler).

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.