Silent Disco in aceasta vara, la Ciuc Summer Fest

0

Cea mai cunoscuta "petrecere in liniste" din lume, Silent Disco soseste anul acesta la Ciuc Summer Fest unde il va avea ca invitat special pe cunoscutul DJ britanic Talvin Singh!

 

Ciuc Summer Fest 2010 promite a fi cel mai fierbinte festival al verii si va oferi tuturor celor prezenti o varietate de concerte si extra-activitati de festival ce vor culmina cu show-urile Faithless, Pink Martini si Gary Moore.

 

Silent Disco revine in Romania cu ocazia Ciuc Summer Fest dupa ce a incantat sute de mii de fani la cele mai mari festivaluri din intreaga lume.
Silent Disco a devenit cunoscuta publicului din Romania dupa numeroasele "petreceri in liniste" desfasurate in anii trecuti la B’ESTFEST, unde muzica a putut fi ascultata doar de cei care purtau casti audio wireless, ceilalti privind amuzati de pe margine cum lumea danseaza si fredoneaza de zor.

 

Ciuc Summer Fest 2010 se va desfasura in perioada 16, 17 si 18 iulie, pe Stadionul de Atletism Iolanda Balas Soter din Bucuresti, headlinerii festivalului fiind Faithless (16 iulie), Pink Martini (17 iulie) si Gary Moore (18 iulie).
Biletele pentru fiecare zi a festivalului pot fi achizitionate online si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.