Scandal la Opera

0

In piesa Scandal la Opera se va juca pe scena Teatrului Nottara din Bucuresti in data de 18 februarie, de la ora 19.00, figurantul devine peste noapte vedeta este una dintre povestile teatrale cele mai apreciate in comedia bulevardiera.
In 1934, spectacolul omagial al Operei Mari din Cleveland, Ohio, este in pericol!

Tenorul italian, invitat sa apara in rolul principal in seara respectiva, s-a cufundat intr-o stare de betie letargica si este crezut mort. Docilul asistent al directorului, un cantaret amator de opera, ia locul celebrului invitat si e aclamat in rolul lui Othello. Tenorul isi vine in fire si se avanta intr-o cavalcada hilara a incurcaturilor in cursul carora cei doi Mauri sunt tot mai grav confundati de catre doua tinere indragostite.

La acestea se adauga o nevasta italianca plina de capricii, un liftier nerusinat si un impresar inventiv si cinic – pentru a obtine o comedie pe masura marilor farse clasice.

Regie: Petre Bokor
Data/Ora: 18 februarie, 19.00
Distributie: Ion Grosu/Adrian Vancica, Natalie Ester/Raluca Gheorghiu, Mircea Diaconu, Valeriu Preda, Luminita Erga, Alexandru Gheorghiu, Cerasela Iosifescu/Cristina Stoica Ivanciuc, Victoria Cocias.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.