Sambata, Duminica, Luni

0

Suntem la Neapole, orasul atat de des evocat de Eduardo de Filippo in piesele sale. Ca in fiecare sambata seara, in casa lui Peppino Priore – Dona Rosa pregateste (dupa o reteta "de la mama") un delicios "ragu".
In jurul mesei sunt asteptati toti ai casei – membri a trei generatii, prieteni si vecini. Din pacate insa duminica atmosfera de sarbatoare este tulburata de tensiuni, conflicte mai vechi sau mai noi. Si mai ales de o nedreapta criza de gelozie a lui don Peppino.
Noroc ca luni patimile se sting, cei cu temperamente prea aprinse isi cer iertare si relatiile de familie reintra in cursul lor firesc. Ragu-ul e bun si rece. Iar toata lumea se va reuni in duminica ce va urma in jurul unei alte mancari napolitane, asa cum numai dona Rosa stie sa faca.
Distributia: Cecilia Barbora, Costel Constantin, Afrodita Androne, Gavril Patru, Vitalie Bichir, Matei Alexandru, Irina Cojar, Ileana Stana Ionescu, Marius Rizea, George Motoi, Traian Stanescu, Rodica Muresan, Cristian Cretu, Dragos Ionescu, Liliana Hodorogea

Regie: Dinu Cernescu
De: Eduardo de Filippo
Scenografie: Florilena Popescu Farcasanu
Data/Ora: 7 Iunie, ora 19:00
Sala:Sala Amfiteatru (TNB)
Durata: 2h 15′
Pret bilet: 30 lei; 25 lei; 16 lei(redus)
Locatie: Teatrul National

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.