Romanian Boat Show

0

In perioada 5-9 mai sunteti invitati la Romanian Boat Show, in zona Comerciala Baneasa, evenimentul ce da startul sezonului estival 2010.

 

In cadrul evenimentului Romanian Boat Show, veti putea gasi ambarcatiuni de dimensiuni mici, medii si mari, cu si fara motor sau cu vele, precum si accesorii pentru ambarcatiuni, pescuit si alte sporturi nautice. Pe cei pasionatii de domeniul nautic, insa neexperimentati, dealerii ii pot ajuta cu oferte personalizate, in functie de nevoile si disponibilitatea financiara a fiecaruia. De asemenea, numeroase oferte conexe vor fi disponibile in cele cinci zile ale evenimentului.

 

Aflat la cea de-a cincea editie, Romanian Boat Show isi propune sa ramana acelasi barometru fidel al pietei nautice din tara noastra. In fiecare an, vanzarile inregistate aici au redat cu precizie starea industriei ambarcatiunilor in general.

 

Romanian Boat Show 2010 isi va deschide portile pentru publicul larg incepand cu miercuri, 5 mai, ora 14.00, pana la ora 20.00, prima parte a zilei fiind dedicata presei.

In celelalte zile, programul de vizitare va fi intre 10.00 – 20.00.
Accesul se poate face pe baza de bilet cu valoare fixa (15 Lei).

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.