Malagamba, resturantul cu cea mai insorita terasa din Centrul Istoric al Bucurestiului, va intampina in aceasta primavara cu deja binecunoscuta bucatarie italiana de calitate, aducand in acelasi timp noi experiente culinare cel putin delicioase.
Si pentru a va deschide apetitul, va spunem doar una dintre ele: Petto d’Anatra – piept de rata cu miere si migdale, intr-un sos delicios de tarhon si unt, servit cu mere caramelizate. 
Si cum primavara vine cu vesmant nou in fiecare an, restaurant Malagamba vine si cu o noua gama de vinuri. S-au pastrat cateva sortimente favorite, la care s-au adaugat multe alte vinuri foarte apreciate din podgorii renumite, aduse atat de pe meleaguri autohtone cat si de peste mari si tari.
Nu in ultimul rand, asa cum  v-ati obisnuit, la restaurant Malagamba puteti servi masa alaturi de prieteni si familie, cu mici si mari. Fiind deja recunoscut ca si cel mai primitor restaurant pentru intreaga familie, Malagamba le ofera si celor mici conditii speciale, un meniu pe masura, jocuri si ocazia de a se imprieteni cu alti prichindei.
Asadar, si in aceasta primavara restaurant Malagamba iese in intampinarea prietenilor sai cu multe si delicioase noutati  si cu o echipa minunata, gata sa va serveasca in fiecare zi.
 
