Paste si 1 Mai la hotel IAKI, Mamaia

0

Una dintre cele mai importante sarbatori crestine, Sfanta Sarbatoare a pastelui marcheaza miracolul Invierii Domnului Iisus Hristos, fiind o sarbatoare a luminii, a bucuriei si a linistii sufletesti.

Hotel IAKI Mamaia
a pregatit oaspetilor sai un Pachet special de Paste, pentru perioada 22-25 Aprilie 2011, din care nu vor lipsi ouale vopsite, mancarurile traditionale, pasca si cozonacul, simbolurile pascale ce confera acestei sarbatori farmecul deosebit.

Pentru 560 Lei/loc in camera dubla, oaspetii Hotelului IAKI ce aleg sa isi petreaca Pastele la mare vor beneficia de 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus, excursie si masa la Manastirea Sf. Andrei, cina in data de 23 Aprilie 2011, brunch cu muzica populara romaneasca, DJ, animatie pentru copii, vanatoare oua de ciocolata, cina in data de 24 Aprilie 2011 si acces gratuit la Spa Center IAKI, pentru piscina interioara, sauna, jacuzzi si fitness.

In sectiunea "Oferte Speciale" a site-ului www.iaki.ro sunt introduse toate pachetele si ofertele tentante pe care hotel IAKI le-a pregatit pentru aceasta primavara.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.