Programul lunii septembrie la Teatrul Elisabeta

0

Teatrul Elisabeta anunță începerea celei de-a zecea stagiuni. Spectatorii sunt așteptați începând cu data de 1 septembrie la spectacole de comedie și evenimente-surpriză.

Stagiunea 2023-2024 se deschide cu noua producție a Teatrului Elisabeta, “Bucluc la Operă” (1 septembrie), urmată imediat de cea mai longevivă comedie din repertoriu, “Boeing Boeing” (2 septembrie), vizionată de peste 65 000 de oameni. Tot la începutul lunii pot fi văzute alte două comedii devenite clasice în rândul spectatorilor – “Puricele în ureche” (7 septembrie), respectiv „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” (9 septembrie).
Și că tot veni vorba despre “Purice…”, nu putea lipsi piesa concurentă de peste un secol – “Lună de miere cu piper” (16 septembrie).
Recomandăm cuplurilor titluri precum “Încă nu, dar o să fie…” (14 septembrie), “Despre dragoste, cu ură” (15 septembrie) și “Fanteziile soțului meu aproape că m-au înnebunit” (29 septembrie) – toate vorbesc într-un mod comic despre părțile bune și… mai puțin bune dintr-o căsnicie. La fel, comedia “Ghici cine te sună?!” (28 septembrie), primul spectacol regizat de Tania Popa la Teatrul Elisabeta.
Prea multă dragoste? Avem “Capcană pentru un bărbat căsătorit” (23 septembrie), care duce la o “Încurcătură la nivel înalt” (30 septembrie). Luna nu ar fi, însă, completă fără două spectacole la care râzi de la început la sfârșit: “Bucătarii” (22 septembrie) și “Milionul, nepoatele și milionara” (24 septembrie).
Programul complet și biletele sunt disponibile pe www.TeatrulElisabeta.ro

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.