Primavara magica revine la Ateneul Roman

0

Primavara magica revine la Ateneul Roman

Sambata de la ora 19.00 la Ateneul Roman, sub patronajul Primariei Municipiului Bucuresti, Lanto Communication prezinta concertul Primavara Magica.

 

Aflat la editia a VIII-a, concertul extraordinar Primavara Magica aduce din nou in fata publicului Orchestra Romana de Tineret dirijata de Cristian Mandeal, o echipa artistica ce a dus faima Romaniei pe multe din marile scene de concert ale Europei, afirmandu-se ca una dintre cele mai dinamice valori culturale ale Romaniei in plan muzical.

 

Programul va fi exclusiv simfonic, exuberant, de maxima virtuozitate, marcat de vigoarea de acum binecunoscuta publicului ca purtand marca inconfundabila a Orchestrei Romane de Tineret si va contine Uvertura Ruslan si Ludmila de Mikhail Glinka, Dansurile polovtiene de Aleksandr Borodin, Capriciu spaniol op. 34 de N.Rimski Korsakov  si monumentala Simfonie a lX-a op. 70 de D. Sostakovici.

 

Devenite deja parte a patrimoniului vietii culturale a Bucurestiului, Concertele Magice si Festivalul International Vara Magica, create si sustinute de Lanto Communication ca o expresie a sustenabilitatii parteneriatului public-privat in domeniul cultural, are incepand cu acest an onoarea de a-si continua misiunea alaturi de Primaria Municipiului Bucuresti, principalul motor si generator de evenimente culturale al capitalei. 

 

 

Producator:  Lanto Communication

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.