Pestii: ce pietre i se potrivesc acestei zodii misterioase

0

La fel ca Racul si Scorpionul, Pestii sunt un semn al apei. Acesta este un semn astrologic “mutabil”. In astrologie, se spune ca un semn astrologic este mutabil atunci cand este la sfarsitul unui anotimp (cum ar fi Gemenii la sfarsitul primaverii, Fecioarele la sfarsitul verii si Sagetatorii la sfarsitul toamnei). Natura mutabila a acestor semne se traduce adesea intr-o personalitate instabila, atat in ​​moduri bune, cat si in cele rele. Personalitatea Pestilor poate fi atat flexibila, deschisa si receptiva, atunci cand nativul este intemeiat si constient, dar nativul poate dezvolta si o incapacitate de a lua decizii si o tendinta de indoiala si confuzie atunci cand este deconectat de natura sa profunda.

Anumite pietre naturale, purtate sub forma de bratara, colier, pandantiv, inel sau cercei pot fi de mare ajutor pentru a insoti zilnic Pestii si pentru a-i ajuta sa se reconecteze cu ei insisi.

Fiecare persoana, in functie de semnul astrologic, semnul lunii si ascendentul, tinde sa dezvolte o anumita personalitate.

Caracteristicile personalitatii sale ar fi legate, pe de o parte, de situatia fizica a persoanei, dar ar fi influentate si de pozitia diferitelor planete in momentul nasterii sale.

In litoterapie, fiecare piatra, in functie de origine, forma, dimensiune si culoare, are anumite virtuti si emite un anumit tip de vibratie. Vibratii care, in functie de circumstante, rezoneaza sau nu cu o persoana sau o situatie.

Cand vorbim despre o piatra de nastere sau pietre de zodii, ne referim la o piatra naturala (un mineral sau un cristal) ale carei vibratii emise sunt susceptibile sa conecteze persoana la vibratiile emise de Univers.

Conectarea la piatra de nastere inseamna cautarea conectarii la natura interioara pentru a restabili o forma de echilibru energetic. Nu exista una, ci mai multe pietre asociate cu semnul astrologic al Pestilor, deoarece aceste fiinte de natura emotionala si receptiva, hipersensibile si extrem de empatice, care poseda multe calitati, sunt, de asemenea, influentate si sensibile la energiile externe.

Care sunt pietrele pestilor?

Pe plan profesional si indiferent de profesia exercitata, Pestii cauta intotdeauna sa atinga obiectivele stabilite. Se gasesc mai mult in pozitia executantului decat in rolul factorului de decizie, dar intuitia si forta lor de propunere le permit sa se afirme si sa adauge ceva propriu in tot ceea ce fac. La fel ca toti oamenii creativi, totusi, Pestii au nevoie de incurajare constanta si admiratie pentru ideile lor si uneori pot lipsi de increderea in sine. Pentru unii nativi, increderea in sine va fi direct legata de aprobarea altora.

Anumite pietre, cum ar fi Ochiul de Tigru sau Ametistul, sunt, prin urmare, pietre de protectie ideale pentru acest semn de apa cu sensibilitate sporita. Adesea supusi unor probleme circulatorii sau dureri la nivelul spatelui inferior, care sunt adesea manifestari ale tulburarilor emotionale, Pestii au, prin urmare, tot interesul sa se protejeze cu anumite bijuterii din piatra, precum Labradorit, Turcoaz, Citrin si Ametist.

Ametist

Ametistul este o piatra cunoscuta mai ales pentru energia sa transformatoare. Insoteste schimbarea si tranzitiile energetice pe care aceasta le implica si poate ajuta la deschiderea unui portal de transmutatie atunci cand este momentul potrivit.

Purtarea unei bratari, colier sau pandantiv cu ametist poate, de asemenea, sa promoveze claritatea si sa contribuie la stimularea imaginatiei si creativitatii la locul de munca. Acest tip de piatra va fi, prin urmare, de mare ajutor pentru Pestii care se simt blocati si care nu se pot conecta cu puterea lor creatoare si abilitatea lor innascuta de a pune lucrurile in miscare.

Ametistul ajuta la aducerea la viata a ideilor si la transformarea cuvintelor si gandurilor in actiuni reale pe plan fizic. Prin urmare, este o piatra de mare ajutor pentru Pestii care simt nevoia de schimbare si crestere la nivel profesional.

Ochiul de tigru

Ochiul de tigru este o piatra puternica de protectie care promoveaza atat ancorarea si previne absorbtia sau scurgerea de energie catre exterior. Aceasta piatra este utila pentru a te concentra pe tine insuti, pe abilitatile tale si pentru a deveni constient de propriile resurse.

Anumite bijuterii precum bratara, cerceii sau un inel vor influenta, de asemenea, mintea si vor ajuta la stimularea perseverentei, consistentei si logicii, vor evita imprastierea si vor contribui la concentrarea asupra obiectivelor cuiva.

Natura emotionala si empatica a Pestilor ii face foarte sensibili la emotiile altora. De natura umanista, au intotdeauna cuvintele potrivite pentru a-i mangaia pe cei din jur. Pe de alta parte, deseori au tendinta de a se implica prea mult in problemele celor dragi si acest lucru le poate dauna emotional.

Acestia pot tinde apoi sa absoarba energia celorlalti, chiar si atunci cand este negativa, si sa somatizeze anumite emotii pe plan fizic.

Turcoaz

La nivel fizic, Turcoazul este cunoscut pentru capacitatea sa de a stimula sistemul imunitar si pentru actiunea sa de detoxifiere. Prin urmare, este o piatra ideala pentru reglarea si purificarea fluidelor corporale dupa o perioada de exces.

Atunci cand turcoazul este purtat aproape de gat, acesta va ajuta si la combaterea problemelor gatului sau a afectiunilor pulmonare.

Din punct de vedere mental si emotional, Turcoazul este, de asemenea, cunoscut ca o piatra care ajuta la comunicare si promoveaza detasarea de emotiile coplesitoare.

Purtat ca o bratara sau inel, bijuteriile turcoaz ajuta la eliberarea in caz de furie puternica.

Purtata sub forma de colier de perle, pandantiv sau sub forma de cercei, langa chakra inimii sau a gatului, aceasta piatra va promova exprimarea de sine si va spori empatia.

Citrin

Citrinul este piatra increderii si a exprimarii de sine prin excelenta. Culoarea sa galbena, sinonima cu pozitivitatea, energizeaza si promoveaza creativitatea.

Cand se poarta bijuterii la plexul solar (sub forma de pandantiv sau colier), aceasta piatra va ajuta la deschiderea si purificarea chakrei. De asemenea, poate fi de mare ajutor pentru a ajuta Pestii imprastiati sa se concentreze asupra lor insisi, sa-si revendice emotiile si sa se detaseze de altii.

Reflectiile sale aurii, care solicita abundenta, bogatie si prosperitate, vor stimula, de asemenea, optimismul si generozitatea fata de ceilalti si vor ajuta la lucrul asupra increderii in sine.

O bratara sau un inel cu citrine pot fi de mare ajutor atunci cand este momentul potrivit pentru a infrunta o discutie dificila sau pentru a depasi un calvar care necesita incredere si renuntarea la frici.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.