Pekin si miresmele aducatoare de traume

0

Intr-o dimineata de week-end ne-am trezit (eu si prietenul meu) cu un chef de mancaruri exotice, si am inceput sa cautam restaurante: japonez, thai, portughez, spaniol…intr-un final ne-am oprit la restaurantul chinezesc Pekin. Auzisem ca aici nu se poate manca fara rezervare (deja ma gandeam la cine stie ce local, mancaruri de te dau pe spate, avand in vedere ca se inghesuie lumea si nu poti intra fara rezervare). Mi-am facut temele ca o fata cuminte, am facut rezervarea si am pornit spre pasajul villa Cross (acolo se afla Pekin).
Restaurantul e undeva la etaj, o adevarata aventura sa ajungi sus. Cand am pasit inauntru mi-am dat seama care e faza cu rezervarea….erau 4-5 mese mari si late…ocupate ce-i drept.
Peretii sunt pictati foarte frumos, decorul e ok, insa eu am ramas marcata de miros…erau vreo patru odorizante lipite pe pereti, care imprastiau ”miresme chinezesti” in camaruta aia mica (cred ca erau date si la maxim)… mancarea, hainele, cred ca si aerul pe care il expiram imi mirosea oribil. De abia asteptam sa plec, deja ma inecam. Parca aveam trei cutii de betisoare parfumate aprinse exact sub nas! Am ramas marcata pe viata de la acel miros, l-am mai intalnit dupa ceva timp in toaleta unui restaurant si am iesit instantaneu.
Ma rog, trecand peste trauma mea, am comandat niste orez cu legume si aripi de pui cu usturoi…bunicele, cu mentiunea ca nu ma dau in vant dupa mancare chinezeasca. La desert am comandat banane caramel, asta da desert!
Daca aveti un nas sensibil, nu va recomand acest restaurant, si acum imi vine sa vomit cand ma gandesc la odioasele odorizante!!!
Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.