Participa Toti Cei Din Public – Vlad Grigorescu

0

Va invitam la un spectacol de mentalism (iluzionism psihologic) realizat de Vlad Grigorescu, student la Institutul de Arhitectura ”Ion Mincu”, anul al III -lea.
Este vorba de un spectacol in care vor PARTICIPA TOTI CEI DIN PUBLIC. Nu este vorba de iluzionism clasic ci de altceva .Un fel de iluzionism al gandurilor. Totul este interactiv!
Vlad Grigorescu este un artist unic prin stilul sau inedit si reuseste mereu sa mentina atentia tuturor asupra lui. Stilul sau de iluzionism este foarte apreciat si foarte cautat reusind sa impresioneze chiar si pe cei mai sceptici. Vlad ofera un spectacol impresionant, plin de participare din partea publicului, despre care spectatorii vor vorbi mult timp dupa…Un show semnat Vlad Grigorescu dureaza Cca. 30 min. – un show standard, recomandat in cazul intregii game de evenimente mondene, showul putandu-se personaliza in functie de nautra fiecarui client. Show-ul este recomandabil a se desfasura intr-o locatie unde exista sonorizare si o scena adecvata. Mentalismul este o categorie a iluzionismului care imita citirea gandurilor, predictia, controlul mintii, telepatia, telechinezia, perceptia extrasenzoriala. Principiile folosite pentru a crea aceste efecte sunt: sugestia, hipnoza, programare neuro-lingvistica, citirea limbajului corpului si a muschilor, distragearea atentiei, realitate dubla, prezentare si nu in ultimul rand manipularea iluzionistului clasic. Acestea sunt combinate si folosite in asa fel incat sa imite fenomenele de perceptie extrasenzoriala, citirea gandurilor, predictie, telechinezie, telepatie, controlul mintii. Desi efectele sunt create cu ajutorul trucurilor, mentalismul este singurul gen de iluzionism care inca mai aduce intrebarea ”Este real?”
Data/Ora: 20:00
Sala:sala POD din Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti
Durata: Cca. 30 min
Pret bilet: Intrarea este libera
Locatie: Casa de Cultura a Studentilor

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.