Orange Romania lanseaza un telefon dedicat seniorilor

0

Compania Orange lanseaza, in premiera pe piata din Romania, un telefon special creat pentru seniori, usor de folosit, prevazut cu volum puternic, tastatura cu cifre mari si redare vocala a cifrelor tastate, apelare rapida si cu buton pentru apeluri de urgenta

 

Pe langa functiile de baza de voce si SMS, modelul ZTE S302 este dotat cu radio FM si lanterna. Pe ecran caracterele sunt afisate foarte vizibil, iar meniul simplu faciliteaza accesul la optiunile telefonului.
De asemenea, la fiecare tasta apasata, clientii aud un mesaj vocal care reda cifra respectiva, iar prin apasarea butonului pentru apeluri de urgenta telefonul initiaza automat un apel sau trimite un mesaj la un numar stabilit in prealabil de catre utilizator.

 

“Odata cu dezvoltarea tehnologiei au aparut telefoane cu functii multiple si din ce in ce mai complexe. Exista insa si foarte multi clienti care nu isi doresc de la un telefon decat sa poata vorbi, sa trimita un mesaj scris si sa aiba un meniu simplu. Pentru acestia am lansat un modelul ZTE S302, usor de folosit, impreuna cu un pachet de servicii de baza, la tarife extrem de avantajoase”, a declarat Cristina Patesan, Consumer Marketing Manager-Postpay al Orange.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.